100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips Erogene Zones van de man en vrouw

Erogene Zones van de man en vrouw

De erogene zones. Betere seks voor hem en haar

Hoewel iedereen zijn erogene zones heeft, staan sommige delen van het lichaam bekend als geweldige doelen voor seksuele stimulatie. Het hele lichaam is gevoelig voor seksuele aanrakingen, maar sommige gebieden zijn erogene hotspots

Of andere diersoorten plezier beleven aan seks zoals mensen dat doen, is het afgelopen decennium een punt van discussie. Naarmate mensen socialer worden en onze samenlevingen complexer worden, is het waarschijnlijk dat we een plezierreactie hebben ontwikkeld om een stimulans voor voortplanting te garanderen, ondanks alle afleidingen.

erogene zones van de vrouw

De erogene zones van de vrouw

Als je wilt dat je vrouw het volledige bereik van haar seksualiteit ontdekt, moet je eerst weten welke delen van haar lichaam extra-seksuele sensaties veroorzaken - en dit houdt in dat je meer leert over haar erogene zones en wat ze prettig vindt..

Inmiddels heb je misschien de voor de hand liggende voor jezelf uitgewerkt, maar sommige kunnen je echt verrassen! We hebben een lijst samengesteld van enkele van deze zones – er zijn er nog veel meer – met informatie over waarom ze zo belangrijk zijn. Er zijn tips over hoe je ze kunt gebruiken om haar wild te maken voor het vrijen. Stop nooit met haar te verkennen, ook al ken je haar al jaren.

VULVA/CLITORIS

Deze heeft echt geen uitleg nodig. Het is het centrum van plezier bij vrouwen, met een enorme concentratie zenuwuiteinden. Als deze wordt gestimuleerd, kun je haar in extase brengen. Tip gebruik beflapjes 

Bekijk ook eens: Waar zit de clitoris precies?

ANUS/BILLEN

De anus bevat verschillende zenuwuiteinden die het gebied behoorlijk gevoelig maken. Als ze het leuk vindt om anale seks met je te proberen, begin dan met een goed gesmeerde vinger en neem het vanaf daar. Als ze dit niet leuk vindt, leg dan een hand op het gebied om de zenuwuiteinden te stimuleren. Houd de billen schoon met een anale douche, wel zofris

TEPELS

Dit is een van de meest voor de hand liggende, maar de meeste mannen weten niet dat de tepels supergevoelig zijn. Borsten hebben aandacht nodig, geen ruwe behandeling! Behandel ze voorzichtig en met sexy liefkozingen in plaats van ze te behandelen alsof je een radio probeert af te stemmen, anders zullen ze erg pijnlijk worden.

LIPPEN

Je kent haar labiale lippen, maar wist je dat de lippen op haar gezicht extreem gevoelig zijn voor aanraking en temperatuursensaties? Neem de tijd voor je kussen. Plaag haar, speel met haar mond, zuig en knabbel om haar te stimuleren tot ze er niet meer tegen kan.

En sommige had je misschien niet geraden...

BENEN

Verrast? De dijen zijn een broeinest van zenuwen, met zenuwen die helemaal naar de onderbenen en voeten gaan. De binnenkant van de dijen is erg gevoelig en kan worden gestimuleerd met lichte strelingen en kusjes - en ze zal blij zijn als je dicht bij haar vulva bent. Van lichte aanrakingen kun je overgaan tot stevige aanrakingen met je vingers om de spieren dieper te trainen en de zenuwen te activeren.

ACHTER DE OREN/HALS

De oren zijn erg gevoelig, en alleen al door zachtjes in de buurt van haar oren te ademen of in de buurt te zijn, kan haar hart sneller kloppen. Het gebied net achter haar oren is bijzonder gevoelig, dus houd haar hoofd zo dat je duim net achter haar oor rust om er zachtjes over te wrijven en zak langzaam naar haar hals. Dit plaatst je ook in de positie van haar beschermer.

PERINEUM

Bij seks draait het allemaal om genieten van zowel de reis als de bestemming. Vergeet dus niet de aandacht te vestigen op het gebied tussen haar vagina en anus. Dit is het perineum, een gevoelige plek die de perineale spons bedekt, een massa erectiel weefsel. Het staat ook bekend als de PS-Spot en kan worden gestimuleerd door er zachtjes op te duwen voor adembenemende seks.

ONDERRUG

Het ruggenmerg, het centrale knooppunt van het zenuwstelsel, vertakt zich in de zenuwen die naar de benen en geslachtsorganen leiden. De huid op de onderrug is erg gevoelig en behoorlijk kriebelend en opwindend. Als je hier stevige druk uitoefent, kan het haar hele lichaam laten genieten.

erogene zones van de man

De erogene zones waardoor de man opgewonden raakt:

HOOFDHUID

De hoofdhuid is een erogene zone omdat deze vol zenuwuiteinden zit. Om die reden kan zelfs het terloops strelen van de hoofdhuid tintelingen door het lichaam van een man sturen.

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om deze erogene zone te stimuleren. Zachtjes met de vingers over de hoofdhuid van een man strijken is een manier om deze erogene hotspot te activeren. Hoofdhuidmassage en zacht aan het haar trekken zijn ook geweldige opties.

Als een man gevoelig is voor zijn haar, is het handig om in plaats daarvan achter de nek of het oor te strelen.

OREN

Oren zijn een geweldige erogene zone voor zowel mannen als vrouwen. De huid van de oren, vooral de oorlellen, is dun en gevoelig en daarom gemakkelijk te stimuleren. Tegelijkertijd zitten er honderden sensorische receptoren in, en je kunt ze ook stimuleren.

Omdat oren zo'n handige plek zijn, moet je ze niet negeren. Dingen die je kunt doen zijn kussen, likken en knabbelen aan oorlellen.

Zachtjes in de oren van een partner fluisteren is ook een andere optie. Je kunt bijvoorbeeld fluisteren wat je met hem zou willen doen of hoe hij je laat voelen. Fluister in zijn rechteroor omdat het verbonden is met het deel van de hersenen dat geluk regelt

LIPPEN

Eerlijk gezegd zijn lippen een erogene zone voor iedereen, maar ze zijn zo belangrijk dat we ze niet over het hoofd kunnen zien. De lippen zijn de meest blootgestelde erogene zone. Ze zijn zacht en teder, en een aanraking of kus kan de opwinding en het verlangen naar seksueel genot vergroten.

In plaats van meteen voor een kus te gaan, wil je misschien hun lippen volgen met je tong of zelfs vingertoppen. Je kunt ook kiezen voor een zachte kus, een super gepassioneerde kus of knabbelen op hun onderlip. Er zijn tal van mogelijkheden om plezier te hebben met deze erogene zone.

EIKEL

De eikel is de ronde kop of punt van de penis. Meer dan 4000 zenuwuiteinden in dit gebied maken de eikel tot het meest gevoelige deel van de penis. Dat is precies waarom de eikel zo'n krachtige erogene zone is.

Hoe het te stimuleren? Nou, er zijn genoeg opties. Je kunt het zachtjes wrijven of strelen met je handen of natte lippen over het vlezige hoofd wrijven. Je kunt de eikel ook stimuleren met het puntje van je tong, rond de rand cirkelen en hem in je mond nemen.

BINNENKANT DIJBEEN

Als je op zoek bent naar een plek die mannen bijna onmiddellijk opgewonden zal maken, is het antwoord eenvoudig: de binnenkant van de dij. Focussen op deze erogene zone is vooral handig als je een orgasme wilt uitstellen.

In plaats van alleen de penis te stimuleren, moet je een tijdje aandacht besteden aan de binnenkant van de dij. Hij zal opgewonden zijn, maar niet genoeg om een orgasme te bereiken. Kortom, de binnenkant van de dij is een geweldige erogene zone om opwinding te behouden maar de hele seksuele ontmoeting te verlengen.

FRENULUM

Het frenulum is het punt waar de voorhuid de onderkant van de penis raakt. Je kunt het frenulum gemakkelijk herkennen omdat het eruitziet als een "v" onder de kop van de penis. Zelfs besneden mannen hebben het, of in ieder geval een deel ervan. Omdat het zeer gevoelig is, is het frenulum de belangrijkste trigger van orgasmes bij mannen.

Je kunt de frenulum stimuleren met je handen of mond, wat je maar wilt. Het is handig om te experimenteren of dingen op te fleuren, wat betekent dat beide methoden wonderen kunnen doen.

U kunt deze erogene zone bijvoorbeeld stimuleren tijdens orale seks of uw handen gebruiken om de schacht op en neer te laten glijden. Schaaf de frenulum met de duim. Als je je handen gebruikt om de F-spot te stimuleren, wil je misschien glijmiddel in de mix doen om krassen of verwondingen aan de zachte huid van de penis te voorkomen.

SCOTUM EN TESTIKELS

Hoewel het algemeen bekend is dat mannen seksueel opgewonden raken door stimulatie van testikels en scrotum, zou het verkeerd zijn om ze van deze lijst te laten. Daarvoor zijn ze gewoon te belangrijk. Het scrotum is gevuld met supergevoelige zenuwen, waardoor het zo'n belangrijke plek is.

Je kunt deze punten stimuleren met massage, orale seks of een handjob.

Kortom, de scrotale raphe is de naad die zich uitstrekt in het midden van het scrotum. Stimuleer dit punt met handen of tong. Mannen kunnen het ook zelf stimuleren tijdens masturbatie.

NEK/HALS

De nek is de perfecte erogene zone om te stimuleren tijdens het voorspel. Zelfs de zachtste kus of de geringste aanraking in de nek kan het hele lichaam doen tintelen.

Net als bij andere erogene zones, kunt u handen en lippen op de nek van een man gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld vingers op de achterkant van zijn nek bewegen, ze achter zijn oren bewegen en langzaam naar voren gaan.

TEPELS

Mannelijke tepels worden onterecht genegeerd, maar het is tijd om daar verandering in te brengen. Door zijn tepels zachtjes aan te raken of te kussen kan de seksuele opwinding toenemen.

In feite activeert stimulatie van tepels dezelfde gebieden in de hersenen als genitale stimulatie. Je kunt beginnen met een zachte kus of aanraken of met je tanden over grazende tepels bewegen. Dit laatste is alleen van toepassing op gevallen waarin mannen van ruige seks houden.

Bekijk ook eens: 10 seks standjes voor extra plezier in de slaapkamer

PIRINEUM/ANUS

anus stimulatie

Het perineum is een gebied tussen de anus en het scrotum. Vanwege alle zenuwuiteinden in dit gebied is het perineum een van de krachtigste erogene zones bij mannen.

De plek is vanuit elke positie gemakkelijk te bereiken. Mensen kunnen het zelfs zelf stimuleren tijdens masturbatie.

Maar als je met een partner bent, kun je verder reiken dan het scrotum tijdens orale seks of wrijven. Tijdens missionarisseks kun je tussen de benen reiken. Oefen druk uit met de knokkels en masseer het heen en weer.

Bekijk ook eens: Wat is pegging?

BUIK

De huid in de buikstreek is gevoeliger voor aanraking dan in gebieden die altijd aan de zon worden blootgesteld. Kussen, likken, aanraken of strelen van de buik van een man, beginnend bij de ribbenkast helemaal naar beneden, kan hun seksuele opwinding onmiddellijk stimuleren.

Dit is een handige erogene zone voor het voorspel en zelfs tijdens seks. Houd er rekening mee dat sommige mannen kietelend zijn in dit gebied of aan hun zijde.

Het stimuleren van de onderbuik kan hun opwinding nog steeds versterken, maar als ze te kietelend zijn, kunnen ze tegelijkertijd ook lachen.


Conclusie

Het stimuleren van erogene zones intensiveert seksuele opwinding en plezier. Mannen en vrouwen hebben veel van deze hotspots.

Om de beste resultaten te krijgen, wil je misschien verschillende erogene zones stimuleren in plaats van je op één te concentreren. Ook een eerlijk gesprek over seksuele voorkeuren en antipathieën gaat een lange weg.

Praat met je partner over erogene zones op je en hun lichaam. Leer waar je je handen of lippen kunt gebruiken om ze op te winden en wees ook open over wat je van ze wilt.

Bekijk ook eens: Hoe geef je een erotische massage? Tips en technieken  • Copyright © 2024 Condoom.nl