100% Durex, 100% betrouwbaar

Erotisch sexy valentijns cadeautjes

Valentijnsdag vieren we op 14 februari, dé dag van de liefde! Op Valentijnsdag geven geliefden elkaar extra aandacht met cadeautjes, daag je partner uit voor spannende avonturen met een erotisch cadeautje! 

Ben jij iemand die op zoek is naar ondeugende erotische spelletjes? Op zoek naar een leuk seksspeeltje voor jou alleen? Of op zoek naar een sexy Durex Orgasm Intense voordeelpakket? Alle voordeelpakketten bestaan uit diverse condooms, glijmiddelen, erotische massagegellen en seksspeeltjes. Verras je Valentijn met een erotisch voordeelpakket waar jullie samen van kunnen genieten! 

Valentijn erotische cadeautjes

Geef jouw Valentijn geweldige erotische cadeautjes! In ons assortiment vind je ondeugende spelletjes voor hem en haar. 

Hart Vol erotische spelletjes 

De collectie van Hart Vol is een spel om intieme momenten samen te beleven! Het spel van Hart Vol is een zinnenprikkelend spel voor hem en haar. Jij of je partner neemt met een pincet een rolletje uit het hart. Op dit rolletje staat een uitdaging of een vraag. Wat gaat er met jullie gebeuren? Wordt het een speelse verleiding, een intense spannende voorspel, een fantasie om te delen of een erotische uitdaging? Dit spel gaat niet om winnen, er zijn namelijk alleen maar winnaars. Dit intiem erotisch spel heeft een humorvolle manier om de intimiteit binnen je relatie te vergroten. 

Er zijn verschillende erotische spellen van Hart Vol: 

De Hart Vol spellen van Moodz brengen jou en je partner in de juiste stemming, in elk erotisch Hart Vol spel zitten 100 ondeugende, intieme en spannende vragen en uitdagingen. Met deze erotische spellen leer jij jouw Valentijn écht goed kennen. Beleef samen een onvergetelijke ervaring. 

Liefdesspellen voor je Valentijn 

De seksspeeltjes van Happy Lola zijn geweldig om te geven aan je partner. Ga samen met je geliefde op avontuur. Dit wordt een onvergetelijk moment voor jou en je Valentijn. 

Er zijn verschillende seksspeeltjes van Happy Lola zoals:

Happy Lola Dice, wat gooit jouw Valentijn? Met Love Dices oftewel erotische liefdes dobbelstenen speel je een spel met risico’s. Durf jij dit spel te spelen met je partner. Er zijn 5 dobbelstenen en op elke dobbelsteen staat verschillende tekst. Door de dobbelstenen te gooien, kun je de teksten combineren. Wat je gegooid hebt moet jij of je partner gaan uitvoeren. Dit wordt erg leuk en heel erg intiem. De verschillende combinaties van de vijf dobbelstenen zijn: 

  • Dobbelsteen 1 Blazen Kietelen Strelen Kussen Likken Zuigen
  • Dobbelsteen 2 Nek Rug Lippen Borst Binnen dij Clitoris of Penis
  • Dobbelsteen 3 1”(2x)-10”- 30”-3”-5”
  • Dobbelsteen 4 Stoel Gordijnen Douche Bed Keuken
  • Dobbelsteen 5 Speler 1-2-3-4-5-6

Wanneer je dit spel met zijn tweeën speelt kan je het spel spelen met vier dobbelstenen. Speel je Love Dice met meer dan twee personen, dan speel je het spel met vijf dobbelstenen. Dit erotisch spel is natuurlijk leuk voor degene die de uitdaging mag doen en ontvangen maar ook erg opwindend voor de andere toeschouwers. Durf jij dit ondeugend spel te spelen? Welk erotische uitdaging ga jij gooien? 

Valentijnscadeau Vibrerende eitjes 

Er is geen spannender seksspeeltje dan een vibrerende ei! Met dit vibrerend ei bepaal jij zelf wie de controle heeft. Dit kan natuurlijk je partner zijn maar ook je vriend of vriendin die de afstandsbediening regelt. De kennis dat jouw orgasme in de handen van iemand anders ligt, maakt dat elke activiteit nog spannender en leuker wordt. Dit vibrerend ei breng je vaginaal binnen, je kleed je aan en geeft de afstandsbediening af aan je partner, vriend of vriendin. Je begint de dag net als een andere dag. Je hebt een feestje of gaat even naar de stad en degene met de afstandsbediening bepaalt wanneer het vibrerend ei gaat trillen. Durf jij het ei te dragen? Wanneer het ei gaat trillen, ontvangt degene die het ei draagt verschillende trillingen waardoor zij een intense orgasme ervaart. Wanneer krijg je het orgasme? Tijdens het afrekenen bij de HEMA? Of wanneer je een lekker drankje besteld? Degene met de afstandsbediening bepaalt wanneer jij tot een hoogtepunt komt. 

Dit vibrerende ei is eenvoudig in gebruik, duurzaam en bevat hypoallergeen. Het vibrerend ei van Happy Lola heeft een aangenaam sensueel textuur en bestaat uit siliconen en ABS plastic.

Erotische blinddoek voor je Valentijn 

Een erotische blinddoek is een razend populair en leuk om cadeau te geven. Verras je partner met een erotische blinddoek van Happy Lola. Een sensueel blindduik is perfect voor nog meer erotische spanning in bed. Het is mogelijk om een beetje te spieken door de erotische blinddoek. Zo zie je stiekem ook nog iets spannends terwijl je partner het niet door heeft. Loop je partner helemaal gaan en doe wat in je op komt om te doen! Dit zwarte erotische blinddoek van kant bezorgd een intiem moment. Laat je helemaal gaan en maak je seksleven nog spannender dan vroeger. 

Penisring voor Valentijn

Met een penisring teller geef je je Valentijn een hint! Na de feestdagen van december is het tijd voor een work out! Deze penisring telt de verbruikte calorieën. Een potje seks is dan ook een goed excuus om calorieën te verbranden. De penisring telt niet alleen hoeveel calorieën er verbrand worden maar ook het aantal stoten en de tijd dat je aan de “work out” bezig bent. Hoe lang houd je partner het vol? Klok de sekstijd en zorg dat je heb verbeterd. Juist sneller of langzamer dat is helemaal aan jou! Verbrand je calorieën met een potje seks. Maar voor welke reden je de penis ring ook gebruikt, deze penis ring is simpel en behoorlijk effectief. Dat is wellicht het belangrijkste vooral voor de mannen. Mocht je de scores bijhouden, zorg dan dat hij erop vooruit gaat, moedig hem aan! Doe dit samen en beleef seks als een echte sport. 


Kom je te snel? Gebruik dan orgasme uitstellende condooms in combinatie met glijmiddel. Op deze manier komt de man minder snel klaar. Hij houdt het dus langer vol en kan doorgaan met de “Work Out”! De penisring met teller is het ideale Valentijns cadeau voor hem, een leuk cadeau met een knipoog.  

Erotische handboeien leuk om cadeau te geven 

Bind de handen van je Valentijn vast met deze erotische handboeien. Neem zelf de controle en ervaar een dominante rol. De handboeien zijn makkelijk te openen met de sleuteltjes en voor als het nodig is ook met de veiligheid pin aan de zijkant. Je weet maar nooit wat er tijdens deze ervaring kan gebeuren. Maak je seksleven op deze manier nog spannender en intenser op een erotische manier bij jou Valentijn.

Erotisch sexy valentijns cadeautjes


  • Copyright © 2022 Condoom.nl