Condoom.nl

Klaarkomen uitstellen, hoe doe je dat?

Een voortijdige ejaculatie kan een seksuele relatie vaak teleurstellen. Maar daar is nu een oplossing voor, namelijk de uitstellende condooms. 

Een seksuele prestatie van ten minste 30 minuten hebben is slechts een droom voor veel mannen. Bij Condoom.nl hebben we een condoom die het probleem van een vroegtijdige ejaculatie kunnen oplossen. 

Wat zijn vertraagde condooms precies? 

Condooms die vertragend werken zijn voorzien van een beetje crème met Benzocaïne. Zodra je een uitstellende condoom uit het folie haalt zie je de witte crème ook zitten. De Benzocaïne in dit speciale glijmiddel komt vrij bij lichaamstemperatuur en heeft een licht verdovende werking op de huis van de penis, en met name op de eikel. Dankzij de licht verdovende werking komt de zaadlozing later op gang. 

Het assortiment 

Het assortiment van uitstellende condooms bestaat uit verschillende merken. Naast uitstellende condooms van het merk Durex verkoopt Condoom.nl ook uitstellende condooms van de merken Pasante, Safe en Xceptionelle. 

De Durex Performa condooms zijn aan de buitenkant voorzien van gewoon glijmiddel. Doordat de condooms anatomisch gevormd zijn, zijn ze makkelijker aan te brengen en zitten ze comfortabeler. Van binnen is de condoom voorzien van Benzocaïne wat zorgt voor het uitstellende effect. 

Naast condooms is het ook mogelijk om een gel te gebruiken. Pjur Superhero Delay Serum vermindert gevoeligheid en niet de sensatie! De gel verbetert de gladheid en biedt een desensibilisatie laagje rond de penis om gevoeligheid te verminderen zonder verdovende werking. Het is geschikt voor dagelijkse toepassing. Perfect in combinatie met andere glijmiddelen en condooms. 

De Pasante Delay condooms zijn ook speciaal ontworpen om langer van de seks te kunnen genieten. Ze helpen om de penis iets minder gevoelig te maken, en het klaarkomen uit te stellen. Het glijmiddel aan de binnenkant van de Pasante Delay condooms bevat Lidocaïne (slechts 1%), een stof met een licht verdovende werking.
De condooms zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir. 

De Perform Safe condooms van het Nederlandse merk Safe zijn iets dikkere condooms waardoor je minder prikkels krijgt en dus minder snel een hoogtepunt bereikt. In tegenstelling tot andere orgasme vertragende condooms bevatten deze condooms dus geen stofje met een licht verdovende werking zoals Benzocaïne.

Naast een uitstellende condoom heeft het merk Safe ook een performance gel in de collectie. Met het performance glijmiddel van Safe kan je nog langer van elkaar genieten. De gel is namelijk  speciaal is ontwikkeld om het orgasme uit te stellen. Het glijmiddel moet zacht op de penis worden aangebracht voor een optimaal effect. Het glijmiddel is op waterbasis met een orgasmevertragende formule. De gel is geschikt in combinatie met latex condooms. 

De Xceptionelle condooms helpen op natuurlijke wijze bij het uitstellen van het orgasme. De condooms van het merk Xceptionelle hebben een iets dikkere top. Zo kan het orgasme dus op natuurlijke wijze worden uitgesteld. In tegenstelling tot andere orgasmevertragende condooms bevatten deze condooms dus ook geen Benzocaïne. Daarnaast hebben ze een Tutii Frutti-smaak, ze smaken dus ook nog eens beter dan een standaard condoom.

De spray van het merk Smoothglide is een hoogwaardig zorgproduct dat speciaal is ontworpen voor de man. Strong Power Spray is een orgasme uitstellende spray, voor langdurige seks. De spray vermindert de gevoeligheid van de penis en zorgt voor een langere uithoudingsvermogen. Ook deze spray kan in combinatie met condooms worden gebruikt. 

Sexposities voor langer plezier 

Niet alleen condooms maar ook Het is een vrij algemeen geaccepteerde waarheid dat vrouwen veel langer nodig hebben om een orgasme te bereiken dan mannen. Sommige studies tonen zelfs aan dat de gemiddelde man binnen 5 minuten een climax kan bereiken terwijl het gemiddelde van een vrouw tot 20 minuten of langer kan duren. Er zijn echter enkele strategische posities m hem langer aan de gang te houden. Als je je afvraagt hoe je langer in bed moet blijven, zijn hier slechts enkele van de beste posities om met je partner te proberen.

Zittend 

Dit kan een zeer romantische positie zijn, je zit namelijk oog in oog, dus het is perfect voor veel kussen en oogcontact, wat zorgt voor veel meer intimiteit. In deze positie zit je partner met gekruiste benen op het bed terwijl je jezelf op zijn schoot laat zakken en je armen en benen rond zijn nek en rug wikkelt. Hoewel er een diepe penetratie kan zijn, moet de beweging zelf op een rustig en stabiel tempo blijven dat ideaal is om te voorkomen dat hij overdreven opgewonden raakt en dingen haast. Als je denkt dat hij binnenkort een climax bereikt, vertraag dan de dingen en dat kan hem misschien een tijdje uitstellen.

Het kruis

In deze positie moet je partner op je liggen met het gezicht naar jou. Je gaat dan op 90 graden op je rug liggen en je benen over zijn heupen draperen. Deze positie vertraagt opwinding omdat hij niet in staat is om zich zo gemakkelijk te bewegen als hij in andere posities is - hij is alleen echt in staat om heen en weer te bewegen terwijl hij vasthoudt aan je dijen. Net als eerder betekent beperkte beweging dat hij niet te snel wordt meegesleept en een climax bereikt.

Lepeltje lepeltje 

Veel mannen merken dat ze zichzelf beter kunnen beheersen en langer in deze positie blijven. Hier liggen de man en vrouw beiden op hun zij, in dezelfde richting en dicht bij elkaar. De bekken van de man zijn iets lager dan die van de vrouw, terwijl ze iets naar voren buigt vanuit de heup en haar been een beetje optilt om hem haar binnen te laten. Dit is ook een intieme positie, en perfect als je allebei moe bent - geweldig voor trage en luie seks op zondagochtend!

Cowgirl 

Deze positie is waar de man op zijn rug ligt en de vrouw naar hem toe kijkt. Dit is een andere goede optie om dingen veel langer door te laten gaan. De vrouw is verantwoordelijk voor het tempo en de penetratie, zodat ze de dingen langzaam en stabiel kan houden. Voor de man is er veel minder sprake van stoten en, zelfs als dat wel zo is, veroorzaakt een opwaartse stoot veel minder gevoeligheid voor de penis, waardoor de uiteindelijke climax veel langer zal duren.

Voorspel

Oke, technisch gezien is dit geen 'positie', maar het belang van goed voorspel is cruciaal om hem veel langer te laten duren. Succesvol voorspel voordat je seks hebt, maakt het voor een man veel moeilijker om snel een climax te bereiken. Op deze manier kan de opwinding van je partner geleidelijk worden opgebouwd, maar in een tempo dat veel beter aansluit bij dat van jou. Dus de moraal van het verhaal is dit: als het gaat om langdurige seks, wint langzaam opbouwen de race elke keer!

Totaal aanbod 

Bekijk naast het aanbod uitstellende condooms ook het totaal aanbod aan condooms, glijmiddelen en sextoys bij Condoom.nl. Alle bestellingen worden discreet en anoniem verzonden. 

Klaarkomen uitstellen, hoe doe je dat?


  • Copyright © 2021 Condoom.nl