100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips 12 huishoudelijke artikelen die kunnen worden gebruikt als seksspeeltjes

12 huishoudelijke artikelen die kunnen worden gebruikt als seksspeeltjes

De seksspeeltjesindustrie is een miljardenmarkt met talloze merken, modellen en modi die zijn ontworpen om het plezier te maximaliseren en je seksleven een boost te geven - en ja, we houden met heel ons hart van ons coole, chique en hightech speelgoed.

Maar sommige van de allereerste seksspeeltjes waaraan we worden blootgesteld, zijn eenvoudige producten die in huis worden bewaard en die alleen een condoom en een can-do-houding nodig hebben om je motor te laten draaien. Dus als je verlegen bent om een vibrator te kopen of op dit moment niet kunt betalen of niet kunt wachten om een dildo te kopen, zijn er tal van doe-het-zelf-seksspeeltjes tot je beschikking. Het enige wat je hoeft te doen is rondkijken in het huis (en natuurlijk zorgvuldig en bedachtzaam nadenken over wat je veilig in of om je heen kunt plaatsen).

Voordat we de lijst doornemen, is het belangrijk op te merken dat reinheid de sleutel is! Voordat je een vreemd voorwerp in/op je vagina of in andere intieme plekken gebruikt, moet het worden ontsmet en bij voorkeur worden afgedekt met een condoom. Anders kan het irritatie of schaafwonden veroorzaken (helemaal niet sexy, mensen!) En maak er voor de goede orde een gewoonte van om alles wat je seksueel gebruikt ook na het spel schoon te maken (je zou seksspeeltjes moeten schoonmaken en onthoud dat we moet uiteindelijk afscheid nemen van elke goede sfeer). Veiligheid voorop, alstublieft!

Bekijk enkele van onze favoriete seksspeeltjes voor huishoudelijk gebruik die, mits correct (en veilig) gebruikt, je een verbluffend orgasme zullen geven en je onder de indruk zullen laten van je eigen seksuele vindingrijkheid.

Elektrische tandenborstel


Elektrische tandenborstel

Dezelfde vibratiemogelijkheden die bedoeld zijn om de tanden schoon te houden, kunnen ook worden gebruikt om je een heerlijk orgasme te geven. Met behulp van het niet-borstelige uiteinde kan de vibrerende handgreep in de "aan"-positie tegen de ruimte tussen uw labium worden gelegd. De zacht vibrerende sensaties kunnen net zo veel plezier geven als elke vibrator dat kan. (je kunt zelfs een vibrerend opzetstuk voor je gewone tandenborstel gebruiken)

komkommer als dildo gebruiken


Sommige groente of fruit

Met name groenten en fruit. Er is een reden waarom ze bananen gebruiken om mensen te leren hoe ze een condoom moeten omdoen. Vrijwel alles wat op een penis lijkt, kan worden gebruikt voor penetratie: komkommer, wortel, banaan, courgette en Japanse aubergines zijn allemaal geweldige keuzes.

Je kunt ook proberen een middelgrote ronde vrucht, zoals een pruim, tomaat of mandarijn, in een cirkelvormige beweging over je clitoris te rollen voor wat vruchtbare stimulatie. Vermijd gewoon hete pepers!!

ijsblokjes voor een erotisch effect


IJsblokjes

Hoewel ze perfect zijn om je favoriete cocktail te koelen, zijn ijsblokjes geweldig om je partner te plagen en te prikkelen.

Laat tijdens het voorspel een kubus langzaam over de tepels lopen, dan over het lichaam en dan over naar beneden!  Kijk dan of ze de ijskoude sensatie kunnen weerstaan. Probeer ook eens op een ijsblokje te zuigen voordat je kust of oraal geeft voor een geheel nieuwe sensatie.

haarborstel


Haarborstel

Goed voor penetratie, het handvat van een haarborstel is geweldig om op jezelf of met je partner te gebruiken. Zorg ervoor dat je geen handgrepen gebruikt die aan het uiteinde scherp of puntig zijn of te hard, want je wilt geen van dat delicate weefsel scheuren. Stok met een rubberen handvat. Doe er ook een condoom om om infectie te voorkomen en gebruik voldoende glijmiddel. Als je het niet wilt gebruiken voor penetratie (omdat, zoals eerlijk!), kan de juiste haarborstel ook worden gebruikt voor impactspel.

douchekop voor seks onder de douche

Douchekop

Een voor de hand liggend, maar je douchekop zorgt voor een fantastische clitorisvibrator. Terwijl een handdouchekop is, kun je, als je er geen hebt, gewoon op de vloer van je douche gaan liggen of zitten met je benen gespreid en ervoor zorgen dat de douche harder pulseert.

Zorg ervoor dat je het water aan de koelere kant houdt, zodat je niets verbrandt

lepel


Lepel

Zoek een eetlepel en plaats het afgeronde onderste deel op je clitoris en wrijf het uit in een cirkelvormige beweging. Het fijne aan de lepel is dat er geen scherpe randen zijn en dat hij superglad op de huid ligt. Was hem gewoon na gebruik en verplaats hem misschien naar je nachtkastje als je klaar bent.

Elektrische peeling

Elektrische peeling

Het is een van de beste manieren om je huid te reinigen... en het is ook nog eens een heel lief seksspeeltje. Als je hem aan hebt, leg je het borstelige uiteinde over je clitoris voor ultieme stimulatie.

De borstelharen kunnen ruw aanvoelen, dus het is het beste om over je slipje te gebruiken. En aangezien het is ontworpen om onder de douche te werken, probeer dan het vibrerende handvat in je te gebruiken. Vergeet niet om het voor en na goed schoon te maken, op welk deel van je lichaam je het ook gebruikt.

Ihopne als vibrator gebruiken

Mobiele telefoon

Is er iets dat een iPhone niet kan? Je kunt je telefoon eenvoudig in een vibrator veranderen door een vibratie-app te downloaden. Er zijn er veel zoals iBrate en iVibe. De meeste van deze apps hebben verschillende intensiteitsniveaus om mee te spelen. Het ziet er zo eenvoudig en onschuldig uit. Vergeet niet om het over kleding te gebruiken of probeer je trillende telefoon in een sok te doen en deze rechtstreeks op uw huid te gebruiken om infectie te voorkomen. Ook voor je telefoon kun je een condoom gebruiken, is wel zo fris bij het volgende gesprek.

bank

Bank

Een bank heeft mooie, zachte randen die perfect zijn om op te schuren. Ga wijdbeens over de armen of zijkanten van het kussen staan en huppel weg.

We raden aan om het slipje aan te laten... uit respect voor degene die straks op die bank zit.

parelsnoer

Parelsnoer

Het is niet alleen een modeaccessoire - hoewel het gebruik van nepparels de voorkeur heeft (en zeker geen familiestuk dat je binnenkort opnieuw wilt schenken).

Neem een parelketting en rol ze in een bal en plaats ze tussen je schaamlippen en op je klit. Beweeg ze dan allemaal rond in cirkelvormige bewegingen. Elke lichte beweging van een parel tegen dit gevoelige gebied zorgt voor een enorme hoeveelheid stimulatie.

sokken masturbatie

Sokken

Op zijn minst heb je in ieder geval ergens in huis een paar sokken. Hoewel het niet bijzonder glamoureus is reden we aan, als jij of je partner een penis heeft en op zoek bent naar een simpele feel-good oplossing, een sok te vullen met glijmiddel of (ongeparfumeerde) lotion en te masturberen. Als je een partner hebt, laat je partner je aftrekken, of je kunt je eigen seksspeeltje gebruiken en meedoen.

seks op de wasmachine

Wasmachine

Als je je wasmachine alleen voor het wassen van kleding hebt gebruikt, wordt het tijd om je apparaten te upgraden.
Voor vrouwen is het de ultieme tool voor tevredenheid. Zet hem aan, ga erop zitten en laat de trillingen en bewegingen je naar de hemel brengen. En als jullie met z'n tweeën zijn, gebruik het dan als basis met een paar sneakers die in de machine ronddraaien - de stuiterende binnenkant zal alle resultaten buiten laten zien!



  • Copyright © 2024 Condoom.nl