100% Durex, 100% betrouwbaar

Wat is het beste glijmiddel voor anale seks?

Ben je je eerste anale avontuur aan het plannen, maar weet je niet zeker welk glijmiddel de ervaring het meest soepel en plezierig zal maken? Misschien wil je een glijmiddel dat ook dienst doet als massagegel? Of wil je misschien iets vreugdevol zoets dat zowel voor een orale warming-up als voor het hoofdevenement kan worden gebruikt?

Hier bij Condoom.nl hebben we een reeks anale vriendelijke glijmiddelen die je vrijwel zeker zullen helpen op weg naar geweldige anale seks. Voordat we echter de wereld van anale glijmiddelen induiken, moeten we eerst de vraag stellen, waarom is glijmiddel voor anale seks zo belangrijk?

In tegenstelling tot de vagina biedt de anus geen enkele natuurlijke vorm van smering. Dit kan wrijving veroorzaken en, in het ergste geval, scheuren. In wezen is anale seks zonder glijmiddel waarschijnlijk niet iets wat je wilt ervaren, vooral als je een eerste timer bent. Met dat gezegd zijnde, laten we eens kijken naar de beste glijmiddelen voor anale seks die je zeker op weg naar achterlijke gelukzaligheid zullen zetten.

Houd de anus schoon 

Anale seks kan rommelig worden. In het verleden is het bekend dat glijmiddelen plakkerig worden als ze eenmaal droog zijn, waardoor je lakens kunnen bevlekken met vettige vlekken.

Het mooie van een glijmiddel op waterbasis is dat het is ontworpen voor degenen onder je die zich zorgen maken over de post-anale reiniging. Natuurlijk kan het anaal zelf nog een beetje rommelig zijn, maar je hoeft je geen zorgen te maken dat het glijmiddel zelf vlekken op je dekbed veroorzaakt.

De glijmiddelen op waterbasis zijn licht en glad en kan na gebruik gemakkelijk worden afgewassen. De in water oplosbare formule geeft geen vlekken, is niet vet en zacht voor je lichaam. Het is toevallig ook compatibel met condooms, waardoor het schoon, gemakkelijk te gebruiken en perfect is voor de anale nieuwkomer.

Begin het voorspel met een massage glijmiddel

Net als alle glijmiddelen kunnen glijmiddelen voor anale seks erg veelzijdig zijn. Wilt u de sfeer bepalen voordat u aan het hoofdevenement begint? Probeer dan eens een glijmiddel dat zowel voor massage als anale seks werkt.

Niets zet een sensuele toon beter dan een romantische massage en het kan de perfecte manier zijn om wat anaal spel te introduceren. Na een liefdevolle rugmassage bij kaarslicht met een Massage 2 in 1 Lube, ga je naar het zuiden en breng wat glijmiddel aan op de kont van je partner zonder een slag te missen. Geweldige anale seks heeft alles te maken met ontspannen, je kan bijvoorbeeld gebruik maken van de Durex Play 2 in 1 Aloë Vera. Dit glijmiddel is gemengd met kalmerende Aloë Vera, waardoor het perfect is om eventuele zenuwen voor het eerst te kalmeren.

Probeer een glijmiddel met smaak en geur

Als je op zoek bent naar een warming-up met wat oraal, dan is een glijmiddel met smaak misschien een perfect begin. De Crazy Cherry van Durex is rijk aan het verleidelijke aroma en de smaak van kersen, het glijmiddel is extreem veelzijdig waardoor het perfect is voor diegenen onder jullie die het meeste uit hun avond willen halen. Het glijmiddel zelf is geformuleerd voor zachtheid en comfort, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over de overgang van een sexy pijpbeurt naar verleidelijke anale seks. In wezen is het de perfecte allrounder. Als kers niet jouw ding is, probeer dan de sensuele geur van de Sweet Strawberry. Er is iets met aardbeien waardoor ze de perfecte metgezel zijn voor nachtelijke activiteiten. Zo heeft Condoom.nl nog genoeg andere glijmiddelen met smaak en/of geur verkrijgbaar op de website.

Verleng het plezier met Perfect Gliss Lube

Hoe zorg je ervoor dat je het meeste uit anale seks haalt? Durex Perfect Gliss Glijmiddel kan de perfecte oplossing bieden voor diegenen die langer willen vrijen. Helaas verbetert Perfect Gliss je uithoudingsvermogen niet, maar het glijmiddel op siliconenbasis zal er zeker voor zorgen dat je meer kilometers haalt uit elke keer dat je glijmiddel aanbrengt. 

Zoals bij alle nieuwe producten, moet je bij glijmiddelen de instructies lezen voordat je aan je anale avontuur begint. Krijg anale seks goed, het kan rijken van plezier ontgrendelen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Wat is het beste glijmiddel voor anale seks?


  • Copyright © 2022 Condoom.nl