Condoom.nl

Hoe doe ik een condoom om?

Makkelijk, toch? Het aantrekken van een condoom is net zo rechttoe rechtaan als je zou denken, maar dat betekent niet dat je geen fout kan maken. Van scheuren tot condooms die op de verkeerde manier worden omgebracht, er zijn genoeg dingen die fout kunnen gaan tijdens het gebruiken van een condoom.

Om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier een condoom ombrengt, volgt je onze 5 eenvoudige stappen:

Stap 1

Het eerste wat je moet doen voordat je een condoom gebruikt is de datum controleren. Als het condoom over de datum is, neem geen risico’s en pak een ander. Het controleren van de vervaldatum op de verpakking duurt slechts een seconde, en zodra je het hebt gecontroleerd, ben je klaar voor stap 2.

Stap 2

Wees zeer voorzichtig bij het openen van de verpakking. Duw het condoom voorzichtig naar de ene kant van de verpakking en scheur uit de hoek aan de andere kant, die meer ruimte heeft. Dit voorkomt beschadiging of scheuren van het condoom.

Als je het condoom opent, houd het dan uit de buurt van scherpe nagels en sieraden - je wilt het niet beschadigen dan moet je tijdens de daad een nieuwe zoeken of, erger nog, per ongeluk scheuren en dan beseffen dat het je laatste is. Het condoom kan je ook in de verpakking beter weghouden van scherpe artikelen.

Stap 3

Controleer vervolgens je de juiste kant vast hebt van het condoom. Houd de speen met je duim en wijsvinger vast, zo kan je het condoom een klein stukje afrollen om te zien of je de juiste kant vast hebt. Als je het per ongeluk aan de verkeerde aanbrengt, gooi het condoom dan weg en pak een nieuwe.

Voorvocht bevat sperma, als je toevallig voorvocht aan de verkeerde kant van het condoom krijgt en het blijft gebruiken, gaat de effectiviteit van het condoom verloren.

Stap 4

Nu zijn we klaar om het condoom om te doen, maar voordat je dat doet, zorg ervoor dat de penis volledig rechtop is. Laat ongeveer een halve centimeter extra ruimte op het puntje van het condoom door te knijpen in het uiteinde met je duim en vinger.

Deze ruimte zal helpen bij het verzamelen van sperma. Maar nog belangrijker, zorg ervoor dat er geen lucht zit in het uiteinde van het condoom. Gevangen lucht kan het condoom doen scheuren, dat is het laatste wat je wilt.

Stap 5

Nu, rol je gewoon het condoom richting het lichaam naar het begin van de penis, terwijl je dat doet strijk het condoom glad zodat er geen luchtbellen rond de schacht achterblijven. Het is echt zo makkelijk. Blijf bij deze eenvoudige 5 stappen en je bent klaar om te gaan.

Hoe open je een condoom

Nog steeds onzeker? Oké, laten we samenvatten. Het aantrekken van een condoom is eenvoudig als je onze 5 stappen volgt:

  1. Controleer het gebruik op datum
  2. Open voorzichtig de verpakking
  3. Controleer het condoom
  4. Breng de speen aan, terwijl je de lucht uit het condoom knijpt
  5. Rol het condoom helemaal naar beneden richting het lichaam naar het begin  van de penis om ervoor te zorgen dat er geen luchtbellen overblijven

Waarom zou ik een condoom gebruiken?

Of het nu gearomatiseerde of geribbelde en gestippeld condooms zijn, het blijft een must-have accessoire als het gaat om seks die aangenaam en veilig is. Het zijn een van de beste verdediging tegen seksueel overdraagbare infecties en het is een van de meest betrouwbare manieren om ongeplande zwangerschap te voorkomen.

Sommige mensen vinden het aanbrengen van een condoom onhandig, maar het hoeft niet zo te zijn. Oefen onze gebruiksvriendelijke 5 stappen en het kan niet fout gaan. Hoe meer vertrouwen je hebt, hoe meer ontspannen jullie beiden zullen voelen.

Werk veilig af

Voordat je de penis eruit haalt, terwijl je nog steeds hard bent, houd het condoom vast aan de ring aan het begin van de penis om ervoor te zorgen dat het niet kan afglijden. Je kunt het condoom verwijderen wanneer de penis volledig uit je partner is. Bind een knoop in het condoom, zodat de inhoud niet eruit kan. Daarna kan je het condoom weggooien.

Andere condoomtips

Als je eenmaal de kunst van het aantrekken van het condoom onder de knie hebt, ben je nu klaar voor het hoofdevenement. Als het condoom rolt of schuifelt tijdens de seks, hoef je het alleen maar terug naar beneden te rollen, zodat de ring weer richting het lichaam naar het begin van de penis zit. Als het condoom volledig loskomt, moet je de penis eruit halen, het verloren condoom verwijderen en een nieuw condoom aantrekken met behulp van onze 5 stappen.

Als het condoom eraf glijdt tijdens de seks, kan het zijn dat je de verkeerde maat condoom gebruikt. Als je niet zeker weet welke condoomgrootte je moet gebruiken kan je gebruik maken van een meetlint.

 

Hoe doe ik een condoom om?


  • Copyright © 2021 Condoom.nl