100% Durex, 100% betrouwbaar

Sagami Condooms, de dunste latexvrije condooms!

  Sagami-condooms

  Wij zijn trotse partners van Sagami Condoms, waardoor je altijd toegang hebt tot de allerbeste Sagami Latexvrij condooms, direct van het merk.

  Sagami is het populairste condoommerk in Japan en wordt in meer dan 50 landen over de hele wereld verkocht. De geschiedenis van het bedrijf gaat bijna een eeuw terug. Sagami Rubber Industries Co. Ltd werd opgericht in 1934 en is daarmee de allereerste fabrikant van condooms in Japan. Het merk stond altijd bekend om zijn innovatie en het was ook het eerste bedrijf dat gekleurde condooms met stippen produceerde, waarmee deze producten de plezierzone bereikten, evenals een vorm van bescherming tegen zwangerschap en seksueel overdraagbare aandoeningen.

  Het Sagami Original-condoom werd in 1998 op de markt gebracht, wat het begin inluidde van de eerste condooms gemaakt van speciaal polyurethaan (PU), en in 2004 werd de Sagami Original 0.02 geproduceerd met slechts 28 micron.

  De oprichter van Sagami Rubber Industries was een vrouw - Saku Matsukawa werd geboren in 1892 en was de dochter van een manager van een zijdefabriek. Toen ze de volwassenheid bereikte, raakte ze gefrustreerd door de kwaliteit van de condooms die in Japan worden aangeboden, dus besloot ze het probleem zelf aan te pakken. Toen haar man in 1934 stierf, richtte ze het Asahi Latex Chemical Centre op, waarmee ze Sagami Rubber Industries oprichtte. Co, Ltd tien jaar later. Ze nam Shigeo Takeuchi, een apotheker en onderzoeker die in haar Latex Chemical Centre werkte, in dienst om de rol van president van het bedrijf op zich te nemen.

  Saku Matsukawa was een vrouw die haar tijd ver vooruit was - ze was de allereerste president van vrouwenvredesorganisatie Soroptimist Japan, de voorzitter van de Japanse Nationale Kamer van Koophandel en Vrouwenfederatie, en in 1985 kreeg ze het ereburgerschap van Atsugi.

  Sagami is marktleider op het gebied van PU-condooms, die worden geproduceerd in Ipoh, Maleisië. Het bedrijf produceert ook nog steeds condooms van natuurlijk rubberlatex in de oorspronkelijke fabriek in Atsugi, Kanawaga, Japan. Sagami-condooms zijn te vinden in drogisterijen in heel Japan en hun producten kunnen ook online worden gekocht.

  Waarom PU-condooms?

  Sagami Condooms zijn toonaangevend op het gebied van polyurethaan omhulsels. Het bedrijf koos ervoor om PU te gebruiken vanwege de sterkte, het gebrek aan geur, het vermogen om warmte door te geven en de compatibiliteit met het menselijk lichaam. Deze combinatie zorgt ervoor dat PU-condooms heel anders aanvoelen dan traditionele rubbers, en tegenwoordig is de Sagami Original 0.02 het populairste condoom in Japan

  Hoe ziet het pakket eruit?

  Sagami Original condooms worden geleverd in een handige blisterverpakking, die gemakkelijk te openen is en de condooms beschermt tegen scheuren bij het openen. Elke blister is schoon en bevat veel glijmiddel voor extra comfort en gevoeligheid. De condooms zijn ook heel gemakkelijk uit de verpakking te halen, waardoor ze ook nog eens lekker makkelijk om te doen zijn.

  Wat zijn de voordelen van de Sagami Original 0.02 en Sagami Original 0.02 Large?

  Deze superdunne condooms voelen zachter en natuurlijker aan dan de eerste generatie condooms van Sagami, wat een groter gevoel geeft voor beide partners. Omdat ze geen latex bevatten, zijn ze ideaal voor mensen met allergieën of een gevoelige huid, en ze zijn ook totaal geurloos - perfect als je een hekel hebt aan die rubberachtige geur!

  Polyurethaan is een uitstekende zender van lichaamswarmte, wat betekent dat het gevoel wanneer je ze voor het eerst aantrekt direct comfortabeler en natuurlijker aanvoelt dan bij een rubberen condoom. Het heeft ook een gladder oppervlak en is volledig transparant, zodat je elke knobbel, bult en ader op de penis kunt zien voor een meer stimulerend zicht.

  Waarom Polyurethaan Condooms?

  Condooms worden al sinds de oude Griekse en Romeinse tijd gebruikt, en ze hebben een lange weg afgelegd sinds die vroege dagen toen ze vaak werden gemaakt van dierlijke darmen en meerdere keren werden gebruikt! In de loop der jaren zijn ze geëvolueerd naar een veiliger, zekerder en natuurlijker gevoel, en veel mensen wenden zich nu tot PU-condooms vanwege hun verhoogde gevoeligheid.

  Wat is polyurethaan?

  Polyurethaan (PU) is een kunststof die in veel verschillende vormen wordt geproduceerd, zowel hard als flexibel. Het wordt vaak gebruikt in de geneeskunde vanwege het vermogen om het menselijk lichaam na te bootsen, en nep-organen en bloedvaten zijn vaak gemaakt van PU. Dit maakt het een uitstekende keuze voor condooms, omdat ze zoveel dichter bij het echte werk kunnen voelen.

  Wat zijn polyurethaan condooms?

  PU-condooms zijn een geweldig alternatief voor latexcondooms omdat ze sterk, dun en duurzaam zijn. Ze reageren vrijwel onmiddellijk op lichaamswarmte, dus je krijgt niet die plotselinge kou die vaak wordt geassocieerd met rubberen condooms. PU-condooms zijn oorspronkelijk gemaakt om mensen met latexallergieën een alternatief te bieden voor normale rubbers, en ze worden ook erg populair bij mensen die iets willen dat natuurlijker aanvoelt.

  Belangrijkste voordelen van condooms van polyurethaan


  Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de voordelen van PU-condooms. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen die zijn geïdentificeerd:

  • Ze zijn dunner, waardoor ze natuurlijker aanvoelen... wat leidt tot meer gevoel
  • Ze hebben een gladder oppervlak
  • Ze voelen zich meer op hun gemak
  • Door dit natuurlijke gevoel kun je je dichter bij je partner voelen
  • Ze zijn transparant, wat betekent dat ze meer laten zien van hoe de penis er van nature uitziet
  • Ze zijn verrassend sterk
  • Ze kunnen worden gebruikt met glijmiddelen op olie- en siliconenbasis, waardoor sommige condooms op basis van natuurlijk rubber kunnen desintegreren
  • Ze zijn een geweldige, veilige optie voor mensen met latexallergieën

  Waar kun je PU-condooms kopen?

  Polyurethaan condooms zijn nu te vinden in apotheken en supermarkten over de hele wereld, evenals op veel online sites zoals de onze hier op Condoom.nl. 

  Lees ook: Welke condoom maat heb ik?

  Hoe effectief zijn PU-condooms?

  Tests hebben aangetoond dat condooms van polyurethaan 98% effectief zijn als ze perfect worden gebruikt. Dit betekent ervoor zorgen dat ze:

  • Past precies
  • Zijn nog steeds actueel
  • Niet zijn blootgesteld aan extreme hitte
  • Worden aangebracht vóór enig genitaal contact

  Sagami Original 0.02 condooms zijn geliefd in heel Japan, dus ontdek waar het allemaal om draait - koop vandaag nog!

  • Copyright © 2024 Condoom.nl