100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom advies Waar kun je condooms kopen?

Waar kun je condooms kopen?

Je kunt in Nederland makkelijk condooms kopen in tankstations, sexshops, supermarkten, drogisterijen en apotheken. Het grote nadeel is dat je de condooms uit een schap moet pakken of erger nog bij de servicebalie, iedereen ziet dat je condooms koopt. Wil je dit absoluut niet, koop dan online bij een speciaalzaak als Condoom.nl. Ons motto, niemand ziet dat je condooms besteld hebt .

Voor de eerste keer condooms kopen

Voor de eerste keer condooms kopen kan een beetje lastig zijn. Of je nu snel door het gangpad loopt op zoek naar wat je denkt dat het beste voelt of oogcontact met de kassier vermijdt wanneer je de doos met condooms op de lopende band zet bij het uitchecken, het kan een beetje zenuwslopend zijn om condooms in winkels te kopen. Maar het zou niet mogen!

Kun je condooms kopen bij Etos of Kruidvat?

Beide drogisterijen verkopen condooms in de winkel. Kruidvat heeft bij de kassen een display hangen met een aantal varianten Durex en hun eigen merk condooms.  Etos heeft in de winkel een schap met condooms en glijmiddelen waaruit je en keus kunt maken. Het is niet altijd prettig om in een winkel bij het schap van de condooms een keuze te maken. De kans dat iemand je ziet is groot. Vaak is het assortiment beperkt.  Condooms kopen in de supermarkt.  Ook hier staan de condooms vaak bij de service balie of een plek waarbij de kassière ze goed in de gaten kan houden om diefstal te voorkomen. Het assortiment is meestal een 3 of 4 producten uit de Durex lijn en een aantal condooms van eigen merk.  

Wat is de minimum leeftijd om condooms te kopen?

Er is geen minimum wettelijke leeftijd gesteld voor het kopen van condooms. Dus in alle winkels en online kun je altijd condooms kopen, niet zoals met alcohol dat je alleen op vertoon van je ID kan kopen. Er zijn sommige sexshops die wel een minimale leeftijd stellen om binnen te komen.   

Zijn eigen merk condooms net zo goed als Durex?

Ja, ook eigenmerk condooms zijn goed. Als je twijfelt aan de kwaliteit van onze condooms kun je het beste de reviews lezen. Deze zijn lovend. De Condoom.nl Extra Dun condooms staan in de top 5 best verkochte condooms. Alle condooms die in de EU verkocht worden moeten, voldoen aan de wettelijke eisen. Dit betekend dat een fabrikant garant staat voor de kwaliteit van de condooms. Een condoom is een medisch hulpmiddel, moet voldoen aan heel strenge eisen ter voorkoming van seksueel overdraagbare aandoeningen. Indien blijkt dat uit onderzoek of na klachten van consumenten dat de condooms niet voldoen aan deze eisen dan verliest de fabrikant de licentie om nog condooms te leveren in Europa. Dit zullen ze niet riskeren. Ook de condooms van Condoom.nl hebben een CE keurmerk en zijn net zo goed als Durex condooms  Het grote voordeel van online bestellen is dat je tijd kunt nemen om je juiste condoommaat te kiezen.  

Worden condooms vergoed door een ziekte kosten verzekering?


Bij sommige zorgverzekeringen als CZ krijg 50 condooms per jaar. Dit zijn dezelfde condooms als Condoom.nl standaard. Er zijn ook diverse verzekeringen waarbij je jaarlijks een vergoeding krijgt. Je kunt dan bij ons condooms bestellen en de factuur indienen voor vergoeding.  Bij Just.nl kun je verzekering afsluiten en krijg je voor € 9,95- 50 condooms opgestuurd.    

Kruidvat condooms

Kruidvat classic condooms kun je alleen bij de kruidvat winkels kopen. 
  • Copyright © 2023 Condoom.nl