Condoom.nl

Pasante condooms


Soort condoom


Diameter


Dikte


Textuur


Smaak condoom

  Pasante condooms kopen 

  Pasante is van begin af aan persoonsgericht service en een hoge productkwaliteit hoog in het vaandel heeft gestaan. Zo worden alle condooms onderworpen aan strenge kwaliteitstests en zijn alle condooms voorzien van het CE keurmerk. Pasante condooms doen voor kwaliteit enbetrouwbaarheid niet onder voor het andere Engelse condoommerk. Pasante is tevens altijd vooraanstaand geweest op het gebied van seksuele gezondheid en condoomproductie. De condooms onderscheiden zich van andere condoom merken met hun unieke assortiment. Pasante condooms bestel je voordelig online bij Condoom.nl. Alle pakketjes worden discreet en anoniem verzonden. 

  Het merk Pasante

  Door de jaren heen is Pasante enorm gegroeid. Het merk wat vooral zijn bekendheid in Engeland heeft is na Durex wereldwijd de grootste producent van condooms. Pasante is meer dan 20 jaar geleden gestart als familiebedrijf. De condooms worden tot nu toe steeds populairder. Pasante was het eerste condoom merk dat op de markt kwam met latexvrije condooms. De eerste latexvrije condooms van Pasante werden gemaakt van at-10 resin. Dit materiaal zorgde ervoor dat de condooms extra dun waren. Het enige nadeel aan het bestandsdeel at-10 was dat de condooms niet zo rekbaar waren als de standaard latex condooms. Door de jaren heen is hier wel verandering in gekomen. In samenwerking met Sagami zijn ze gaan sleutelen aan de latexvrije condooms en kwamen zij met de Pasante Sensiva en Pasante Unique. Wat direct de meest dunne latex vrije condooms ter wereld werden.

  Verder heeft Pasante een groot assortiment in smaak condooms als: cola, chocolade, bubbelgum, mint, bosbessen, aardbeien, cocos, mango en ananas. Maar ook condooms met ribbels, noppen, extra groot, orgasme uitstellend, extra dun, latex vrij en verwarmende en verkoelende condooms.

  Condoom.nl biedt een groot aantal van deze condooms welke je gemakkelijk online kunt bestellen.

  Ribbel en noppen condooms

  Pasante heeft zowel condooms voor mannen als voor vrouwen in het assortiment. De condooms voor mannen zijn er in verschillende soorten. De vrouwencondooms helaas niet. Wil je extra sensatie dan zijn de condooms met ribbels en noppen uitermate geschikt! Deze condooms hebben ribbels of noppen, die voor een heel bijzondere sensatie zorgen, zowel bij de drager als bij de ontvanger. De ribbels of noppen kunnen er zelfs voor zorgen dat sommige mensen eerder een orgasme bereiken. Een must voor iedereen die wat extra prikkels nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen. Er zijn zelfs condooms met ribbels én noppen. De condooms met structuur zijn zowel geschikt voor veilige seks! Ze kunnen voor vaginale en anale seks gebruikt worden. 

  Pasante smaakcondooms

  Het doorzichtige condoom is verleden tijd. Pasante heeft namelijk een hoop verschillen fun condooms, waaronder de bekende kleur en geur condoom. Welke kleur je ook wil, Pasante heeft het waarschijnlijk in de collectie zitten. Blauwe condooms, groene condooms en zelfs lichtgevende condooms! De condooms met een smaakje zijn ook vaak voorzien van een kleurtje. Voorbeelden van smaakjes die Pasante in het assortiment heeft zijn ananas, kokos, mango, aardbei en chocolade.

  Extra klein of extra groot

  Naast de standaard condoommaten, biedt Pasante ook condooms aan met een extra strakke pasvorm of juist grotere condooms aan. Vrijen met een condoom dat perfect zit is belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat een condoom niet afzakt of scheurt. 

  Vrouwencondooms van het merk Pasante

  Pasante is één van de weinige merken die een vrouwencondoom in het assortiment heeft. Je kunt het vrouwencondoom maximaal 8 uur voor het vrijen inbrengen. Dit condoom kan een goede oplossing zijn als je partner geen passend condoom kan vinden. De vrouwencondooms zijn latexvrij, geurloos en smaakloos en kunnen zonder glijmiddel gebruikt worden, omdat het condoom aan de binnenzijde al voorzien is van een laagje glijmiddel. Optimaal comfort en gemak!  • Copyright © 2021 Condoom.nl