Condoom.nl

Is sperma doorslikken veilig?

Zoals bij alle seksgerelateerdevragen, moet altijd rekening worden gehouden met seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's). Als je partner een seksueel overdraagbare infectie heeft, heb je door orale seks en het inslikken van sperma een grotere kans om de seksueel overdraagbare infectie op te lopen.

Daarom is het het beste om een uitgebreide seksuele gezondheidscontrole te laten uitvoeren voordat je seksueel actief bent met een nieuwe partner (dit geldt natuurlijk ook voor je partner). Draag bij twijfel een condoom om jezelf en je partner te beschermen.

Het belangrijkste is dat als jij en je partner geen geslachtsziekte hebben, het veilig is om sperma in te slikken. Sperma is na inname onschadelijk voor het menselijk lichaam. In zeldzame gevallen kunnen sommige mensen merken dat ze allergisch zijn voor sperma. Dit wordt ook overgevoeligheid voor humaan zaadplasma (HSP) genoemd.

Kan ik zwanger worden door sperma door te slikken?

Nee, je kunt niet zwanger worden door sperma door te slikken. Wanneer je sperma doorslikt, komt het sperma uw spijsverteringsstelsel binnen, weg van de voortplantingsorganen.

Wel moet je opletten, want als je sperma van je mond naar het vaginale gebied verplaatst, is er een kleine kans op zwangerschap. Om er zeker van te zijn dat je je geen zorgen hoeft te maken, kunt je de sperma het beste niet aanraken. Was je handen na de pijpbeurt..

Wat houdt spugen of slikken in?

Voor sommige mensen is het inslikken van sperma een probleem, ze geven liever aan het in een tissue te spugen of in het toilet uit te tuffen. Sommige mensen willen er niet eens aan denken om sperma in hun mond te hebben, zij maken vaak de pijpbeurt liever af me hun handen. Maar voor anderen is slikken natuurlijk, en kunnen genieten van de ervaring en intimiteit die hun partners bieden.

Kun je beter spugen of doorslikken?

Nogmaals, het hangt echt af van de voorkeur, die zowel voor jou als voor je partner geldt. Als je het idee van klaarkomen in je mond echt niet leuk vindt, wil je waarschijnlijk voorkomen dat je partner een orgasme in jouw mond krijgt.

Voor sommige mensen is het doorslikken van het sperma van een partner iets spannends. Wat jouw partner ook leuk vindt, het is altijd de moeite waard om het met je partner te bespreken. Als ze je graag zien slikken na orale seks, kan dit een goede manier zijn om intimiteit op te bouwen en hun ervaring te verbeteren.

Hoe slik ik sperma door?

Er is geen truc om sperma door te slikken, je hoeft alleen het sperma van je partner door te slikken zoals je normaal een drankje zou doorslikken. Er zijn echter enkele trucs om het soepeler te laten verlopen. Als je merkt dat je partner veel sperma heeft als hij komt, moet je zijn sperma misschien in delen doorslikken.

Bij sommige mannen kan de sperma er hard uitschieten. Als dit gebeurt, kan de sperma die achter in je keel komt een kokhalsreflex veroorzaken. Een goede manier om dit probleem op te lossen, is door hem te laten weten wanneer hij zal komen. Dit zou je de tijd moeten geven om uw penis naar een hoek in je mond te brengen, zoals de wang.

Voor sommige mensen voelt niets beter dan het sperma van hun partner doorslikken, maar het kan zijn dat de smaak van het sperma van hun partner een beetje aanstootgevend is. Dan kunnen glijmiddel met een smaakje of geur echt helpen.

Is sperma doorslikken veilig?


  • Copyright © 2021 Condoom.nl