100% Durex, 100% betrouwbaar

Seks tips De bijwerkingen en voordelen van masturberen

De bijwerkingen en voordelen van masturberen

We houden van masturberen. Volgens de Global Sex Survey 2017 masturberen wereldwijd momenteel zes op de tien van ons / zelfgenoegzaamheid en ongeveer een derde van ons doet dat minstens wekelijks. Bovendien masturbeert ongeveer 9% van ons 5 keer per week of vaker.

Het is echter niet allemaal goed nieuws. Het is nogal verrassend dat sommigen van de ondervraagden in de enquête geloven dat masturbatie schadelijk is. Maar waarom is dit zo? Zijn overmatige bijwerkingen van masturbatie iets om je zorgen over te maken? Of kan masturbatie echt goed voor je zijn?

Is masturbatie slecht voor je?

Masturbatie is een zowel gewone als natuurlijke activiteit en is zeker geen slechte zaak. Het heeft over het algemeen geen negatieve gevolgen voor uw fysieke, seksuele of mentale gezondheid en, op voorwaarde dat het jouw activiteiten niet verstoort of je ervan weerhoudt dagelijkse klusjes te klaren, kan het een zeer bevredigende en lonende ervaring zijn.

Als je een nieuwkomer bent in masturbatie, kan het een intimiderende wereld zijn om binnen te komen. Je moet er echter zeker van zijn dat het zeker niet iets is om bang voor te zijn. In feiten zijn er een aantal voordelen aan masturberen die je misschien misloopt door je te onthouden.

Wat zijn de voordelen van masturberen?

Volgens Sutter Health is er onderzoek dat suggereert dat seksuele stimulatie door masturbatie verschillende positieve effecten kan hebben. Deze kunnen het volgende omvatten:

  • Masturbatie heeft de potentie om slaap op te wekken
  • Het stelt mensen in staat om vertrouwd te raken met hun eigen lichaam
  • Masturbatie kan stress helpen verminderen
  • Het is een bron van plezier en seksuele opwinding

Een van de belangrijkste voordelen van masturbatie waarvan je je misschien niet bewust was, is dat het statistisch gezien een zeer betrouwbare manier is om een orgasme te bereiken. Toen respondenten aan de enquête werd gevraagd hoe ze het beste een orgasme konden bereiken als onderdeel van de Global Sex Survey, meldde een indrukwekkende 20% van de mannen en vrouwen dat dit door masturbatie was.

Ja, dat klopt, masturbatie kwam op de tweede plaats na vaginale seks als de beste manier om klaar te komen. In wezen is masturbatie effectiever dan zowel oraal als anaal gecombineerd als het gaat om de kunst van het komen. Beheers masturbatie en je zou merken dat je meer orgasmes hebt dan ooit tevoren!

Wat zijn de effecten van overmatige masturbatie?

Masturbatie is niet schadelijk, het kan een geweldige manier zijn om je gezondheid en welzijn te verbeteren. Te veel van het goede kan een negatieve invloed hebben op je leven, maar bestaat er zoiets als te veel masturbatie? Door overmatige masturbatie kun je enkele bijwerkingen ervaren. Deze kunnen zijn:

  • Schuring
  • Branderig gevoel
  • Algemene pijn

Volgens Sutter Health kan masturbatie ook een verslaving worden die je dagelijkse activiteiten kan verstoren. Als je denkt dat masturbatie jouw dagelijkse leven belemmert, dien je advies in te winnen van een zorgverlener.

Ik masturbeer niet, zou ik dat moeten doen?

Masturbatie kan geweldig zijn; het kan een geweldige manier zijn om met stress om te gaan en het kan de perfecte me-time overdag of 's nachts zijn. Het is echter belangrijk op te merken dat er absoluut niets mis is met niet masturberen.

De Global Sex Survey geeft aan dat 18% van de respondenten momenteel niet masturbeerde op het moment dat de enquête werd uitgevoerd, waarbij 10% van de respondenten beweerde nooit te hebben gemasturbeerd. Misschien komt masturbatie niet overeen met je spirituele overtuigingen, misschien ben je jezelf aan het sparen voor je trouwdag. Wat de reden ook is, als je hebt besloten af te zien van masturbatie, hoef je je daar niet voor te schamen en ben je zeker niet de enige in je keuze.

Hoe kan ik masturbatie beter maken?

Ben jij of je partner de gebruikelijke routine beu? Misschien ben je op zoek naar iets speciaals om je solo of wederzijdse masturbatie op te fleuren? Condoom.nl Masturbatie creme is speciaal gemaakt voor om het masterberen fijner kunnen een geweldige manier zijn om precies dat te doen.

Als je op zoek bent naar iets om je ervaring enorm te intensiveren, waarom probeer je dan niet de Durex Intense Orgasmic Gel. Onze speciale formule is ontworpen om orgastische golven van tintelende sensaties mee naar de slaapkamer te brengen, waardoor het perfect is om alleen of met een partner te gebruiken.  • Copyright © 2023 Condoom.nl