100% Durex, 100% betrouwbaar

Condoom advies Dunste condooms top 10!

Dunste condooms top 10!

Dunne condooms, ultra dunne condooms of de dunste condooms van de merken Condoom.nl DurexPasanteWingman, en Mister.Size  bestel je makkelijk en snel bij Condoom.nl Vandaag besteld = Morgen anoniem in huis!

Welke condoom is het dunste condoom? Deze vraag krijgen wij regelmatig te horen. Daarom komen wij, van redactie Condoom.nl met de 10 dunste condooms op een rijtje!!

Bekijk ook eens: Welke condoom maat heb ik?

1 Sagami Original 0.02 - ultradunne latexvrije condooms

Sagami Original 0.02 Condooms zijn ultradunne condooms die je echt moet voelen om het te geloven! Met een dikte van slechts 0,02 mm bieden deze condooms zo dicht mogelijk bij een echt huidgevoel. Dunner kan bijna niet.

2 Durex condooms Feel Thin extra Thin

Op nummer twee dunste condooms: Durex Feel Thin extra Thin (voorheen Durex Invisible condooms) het aller dunste condoom van Durex. Dit condoom heeft een dikte van maar liefst 50 Microns. Met deze extra dunne condooms vrij je veilig en beleef je seks met nog meer gevoel van elkaar.

3 Durex Nude Condooms 

Durex Nude  condooms geven een echt huid-op-huid gevoel en zijn ultradun. Daarmee zorgen deze condooms voor een nog natuurlijker gevoel. Dikte van de Durex Nude condooms is 50 micron

4 Condoom.nl Extra Dun (Tip!)

Kan veilig vrijen lekker zijn? Reken maar. Ons huismerk condooms heeft allerlei modellen waarmee je beschermd bent en volop geniet. Met het Extra dun condoom kom je zo dicht mogelijk bij het echte gevoel, het condooms zit lekker op de huid. Een verpakking Condoom.nl condooms is bijna de helft goedkoper dan Durex condooms. Probeer ook het glijmiddel van condoom.nl

5 Lelo Hex Condooms

LELO HEX condooms zijn ultra dun en zijn voorzien van een HEX- web (oftewel het honingraat wat aan de binnen van de condoom zit). Het LELO HEX condoom is het sterkste condoom ooit! Erg knappe prestatie om dan nog erg dun te zijn met maar liefst een dikte van 45 microns. 

6 My.Size Pro Condooms

My.Size condooms  is het Duitse condoommerk wat  momenteel de 9 verschillende maten condooms produceert. Een goed passend condoom is belangrijk voor de veiligheid, maar draagt voor hem ook prettiger.  Verkrijgbaar in de breedte van 45mm tot en met 72mm. Nummer 1 merk in verschillende maten condooms. Verkrijgbaar in doosjes van 3 stuks, 10 stuks en 36 stuks.

7 Mates Skyn Elite Ultra dunne condooms

Skyn Elite is een ultradunne condoom van Skyn. Waardoor je een bijna zonder ervaring ervaart tijdens het vrijen. Dit super dunne en ultrazachte condoom geeft een buitengewoon sensitief gevoel. Dit komt doordat de condooms worden gemaakt van polyispreen. Dit materiaal geeft sneller warmte door en zorgt ervoor dat de condooms niet alleen latexvrij zijn maar ook zachter en natuurlijker aanvoelen. Beste keus mensen met een latexallergie.

Mates Skyn Elite Latexvrije condooms — 12 stuks

(35 beoordelingen)
12,49
Op voorraad

8 Durex Feel Thin Extra Lube

Durex Feel Thin Extra Lube (voorheen Durex Feeling Sensitive condooms) Deze Durex condooms zijn ultra dun en zijn voorzien van extra glijmiddel, dat zorgt voor nog meer zachtheid en comfort tijdens het vrijen. Het latex is speciaal behandeld zodat het minder naar latex ruikt. Durex Feel thiun 12 is hetzelfde condoom maar dan met iets minder glijmiddel

9 Wingman Condooms

Wingman condooms is het handigste condoom ooit. Het aanbrengen van condooms blijft vaak onhandig. De Wingman condooms zijn hier in revolutionair. Wingman condooms zijn zo gemaakt dat je ze met 1 hand kunt brengen. Geen onhandige momenten meer of moodkillers.

Condoom.nl heeft de Quicky condooms met het handige lipje om het condoom in alle veiligheid om te doen.

10 Mister Size Condooms

Het voelt pas goed als het goed past! Denk er eens over na: alles wat je op je lichaam trekt - van handschoenen tot hoeden tot jassen - is perfect ontworpen voor jouw maat. En nu is je condoom dat ook. Met een op maat gemaakt MISTER SIZE condoom voel je alles en ben je nergens bang voor! Mister Size is de tegenhanger van My Size en heeft 7 verschillende maten latex condooms. Beide merken leveren condooms van delfde dikte.

Alle condooms veilig bezorgd door Condoom.nl

Bestel de dunste condooms voor de beste sensatie bij Condoom.nl. Je bestelling wordt natuurlijk neutraal verpakt en anoniem bezorgd. Naast dunne condooms hebben we natuurlijk heel veel verschillende condooms zoals smaak condooms, grote condooms, latexvrij condooms. LET OP: Er worden op verschillende sites nog steeds Durex Invisible en Durex Feeling Sensitive condooms aangeboden. Deze condooms volden niet altijd aan de wetgeving van Nederland of Europa. Kijk altijd og het CE keurmerk op de verpakking staat.



  • Copyright © 2024 Condoom.nl