100% Durex, 100% betrouwbaar

  Wingman Condooms

  Wingman condooms: Minder gedoe en meer gevoel. Bestel je Wingman condooms bij Condoom.nl!  Het Nederlandse merk Wingman Condooms ontworpen in Delft werd vooral bekend nadat zij in 2014 de internationale product design prijs wonnen voor het meest innovatieve product. Hierna lag de weg voor Wingman condooms open om de wereld te veroveren. De twee technische ingenieurs die het Wingman condoom bedachten zaten zo onder meer bij de wereld draait door aan tafel. De Wingman condoom is ontworpen om het gemak maar vooral ook de veiligheid van een condoom te waarborgen. De Wingman condooms worden geleverd in een speciaal ontworpen vleugeltje. Wat ervoor zorgt dat je het Wingman condoom niet meer aan hoeft te raken. Om zo kleine scheurtjes te voorkomen welke je gemakkelijk met je nagels of vingers kunt maken. Ook kun je door dit clipje het condoom met één hand en zonder na te denken razend snel omdoen zonder onderbreking en is nog veiliger ook. Zo heb je altijd één hand vrij voor andere belangrijkere zaken en voorkom je onnodig gehannes met het om doen van het condoom. Wingman condooms zijn ontstaan uit persoonlijke frustratie: het omdoen van een condoom is niet sexy, vaak een hoop gedoe op het verkeerde moment, en het gevoel tijdens de seks is altijd minder.

  Wingman klipje maat het veiliger

  Het Wingman condoom = Het beste condoom voor echt veilige seks! Het slimme condoom zorgt voor minder gedoe, minder fouten en is 100% veilig! Het Nederlandse merk Wingman heeft het slimste condoom ontworpen. Test het condoom nu zelf! Doordat de Wingman wordt geleverd in een makkelijk te openen verpakking, inclusief clip, kan het aanbrengen van het condoom niet meer fout gaan. Je kunt het condoom zelfs in het donker gemakkelijk aanbrengen!  Nieuwsgierig hoe je dat doet..? Bestel het Wingman condoom!

  Wingman condoom vleugels

  Wingman producten:

  Het Wingman condoom is dun en toch veilig in gebruik en door de vleugels zit het condoom nooit verkeerd. Het condoom heeft een nominale breedte van 56mm voorzien van glijmiddel en heeft zoals ieder ander condoom een reservoir/tuitje.

  1. Wingman 3 stuks doosje

  2. Wingman 8 stuks doosjes (niet leverbaar)

  3. Wingman 12 stuks doosje

  4. Wingman Premium Siliconen glijmiddel

  Hoe doe je een Wingman condoom om?

  • Pak het condoom met het vleugels vast met het logo omhoog.

  • Rol het condoom over de penis naar beneden met de vleugels in 1 hand.

  • Minder onderbreking

  • Draai het clipje weg en klaar is kees!

  • Condoom om in 2 seconden

  • Wingman condooms omdoen in minder onderbreking en veiliger gebruik

  Vrijen met een Wingman

  Natuurlijk is en blijft het vrijen zonder condoom ongeëvenaard. Je zit allereerst met het gedoe en de latex/rubber geur. Waarna je veel al geen zin meer hebt. Toch is en blijft een condoom de enige effectieve manier om soa’s en ongewenste zwangerschappen tegen te gaan.

  Geurloze condoom Wingman

  Naast dat het Wingman condoom super gemakkelijk aan te brengen is zijn de Wingman condooms ook nog eens ultra dun. Wat zorgt voor een nog natuurlijker gevoel tijdens het vrijen en je een bijna zonder ervaring hebt. De Wingman condooms zijn tevens geur en smaakloos . Wingman condooms zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met het glijmiddel van Condoom.nl of het Wingman Glijmiddel

  Alle Condooms

  Er zijn vele verschillende varianten condooms, in ons assortiment hebben we de betrouwbaarste en populairste condooms. Jouw favoriete condooms kopen? Doe je voordelig en snel bij onze webshop. 

  Verschillende varianten condooms:

  • Standaard condooms

  • Extra Dunne condooms

  • Stimulerend, Orgasme uitstellende condooms

  • Smaak en Kleur Condooms

  • Extra Sterke Condooms

  • Extra Grote, Kleine Condooms

  • Latexvrije Condooms

  • Vrouwen Condooms

  • Goedkope Condooms

  Tip: Combineer condooms met glijmiddel verwen elkaar keer op keer.

  Veel gestel de vragen over Wingman condooms:

  1. Wat maakt Wingman condooms anders dan traditionele condooms? Wingman condooms zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en intuïtiviteit. Ze hebben een unieke aanbrengmethode waarbij je het condoom gemakkelijk met één hand kunt aanbrengen. Dit is een groot verschil ten opzichte van traditionele condooms, waarbij het soms lastig kan zijn om het condoom correct om te doen.
  2. Hoe werkt de aanbrengmethode van Wingman condooms? De Wingman condooms hebben een applicator die je gemakkelijk met één hand kunt vasthouden. Je schuift de applicator over de penis en duwt het condoom op zijn plaats. Dit maakt het aanbrengen snel en eenvoudig, en zorgt ervoor dat het condoom altijd correct wordt aangebracht.
  3. Zijn Wingman condooms veilig? Ja, Wingman condooms zijn even veilig als traditionele condooms. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig latex en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Het is belangrijk om de instructies voor het juiste gebruik op de verpakking te volgen om maximale bescherming te garanderen.
  4. Zijn er verschillende maten Wingman condooms beschikbaar? Nee, Wingman condooms is verkrijgbaar in de maat 56mm. Het is belangrijk om een condoom te kiezen dat goed past, omdat een te los of te strak condoom minder effectief kan zijn. Meer informatie over he condoommaat vindt je hier.
  5. Kan ik Wingman condooms gebruiken met glijmiddel? Ja, je kunt glijmiddel gebruiken in combinatie met Wingman condooms. Het is echter belangrijk om glijmiddelen op waterbasis te gebruiken, omdat glijmiddelen op oliebasis het latex kunnen beschadigen en de effectiviteit van het condoom kunnen verminderen.
  6. Zijn Wingman condooms geschikt voor mensen met een latexallergie? Nee, Wingman condooms zijn gemaakt van latex en zijn daarom niet geschikt voor mensen met een latexallergie. Mensen met een latexallergie moeten op zoek gaan naar condooms gemaakt van alternatieve materialen, zoals polyurethaan of polyisopreen.
  7. Waar kan ik Wingman condooms kopen? Wingman condooms zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, apotheken en online retailers. 
  8. Zijn Wingman condooms duurder dan traditionele condooms? De prijs van Wingman condooms kan iets hoger liggen dan die van traditionele condooms. Dit komt door het innovatieve ontwerp en de extra functionaliteit die ze bieden. Het is belangrijk om de prijs af te wegen tegen de voordelen en het gemak van gebruik.
  Wimgman condooms real easy
  • Copyright © 2024 Condoom.nl