100% Durex, 100% betrouwbaar

  HEX™ is uniek in zijn presentatie en prestatie. LELO HEX™ Condoom is speciaal ontworpen met honingraat, voorkomt het scheuren en is een condoom met klasse.

  • De unieke HEX-structuur strekt en buigt zich voor jouw comfort, zodat je je intenser kunt genieten.
  • Het HEX-web zit aan de binnenkant zodat het textuur biedt die voor houvast zorgt.
  • De structuur maakt het condoom zeer fijn, maar ook heel sterk zodat je zeker weet dat LELO HEX™ condooms je beschermen.

  Het condoom van de eeuw bevat het bestandsdeel grafeen, grafeen wordt voorgesteld als honingraat met de dikte van één atoom. Grafeen is 200 keer beter bestand tegen breken dan staal,  waardoor grafeen één van de sterkste materialen is. Het honingraat zorgt niet alleen voor veiligheid, HEX™ geeft lichaamswarmte door. Dit zorgt voor een nog intenser gevoel voor beide partners.

  • Het HEX™ condoom is Ultra-Dun 45 Microns, met andere woorden een dikte van 0,045 mm
  • Bevat grafeen - één van de sterkste matrialen
  • Natuurlijk latex
  • Makkelijk te openen verpakking
  • Makkelijk op en af te rollen
  • Het veiligste condoom van de eeuw
  Lelo Hen condoom structuur

  De Lelo Hex is het eerste opnieuw ontworpen condoom dat de wereld heeft gezien sinds condooms werden uitgevonden in 1855. Lelo, een bedrijf dat vertrouwd wordt in de wereld van seksspeeltjes, nam het op zich om een sterker en dunner condoom te creëren dat echt beter ontwikkeld dan eenvoudige latex condooms. Wij kregen de kans om de Hex-lijn te proberen en we  waren  onder de indruk van hoe ze standhielden.

  Opnieuw ontworpen condooms

  Dus wat is er anders aan de Hex? Eenvoudig: zeshoeken (vandaar Hex). Zeshoeken zijn niet voor niets een van de sterkste en meest voorkomende structuren in de natuur - ze zijn licht en sterk en passen perfect bij elkaar vanwege hun structuur. Deze condooms zijn dus ontworpen om nog sterker, dunner en flexibeler te zijn dan traditionele condooms, waardoor ze een unieke betrouwbaarheid en comfort hebben in vergelijking met hun concurrenten. De flexibiliteit van de condooms zorgt er ook voor dat ze beter passen en zich aanpassen aan je partner, ongeacht hun vorm en grootte (rondingen en alles).
  LELO zegt ook: "Met zijn structuur van 350 onderling verbonden zeshoeken, zorgt HEX™ ervoor dat lichaamswarmte tussen partners wordt overgedragen voor een gevoeliger en intiemer seksueel gevoel." Wat is er mooier dan dat?
  Opmerking van de uitgever
  Er is veel discussie geweest over de Hex-condooms van LELO in de gemeenschap van seksuele voorlichting. Kortom, de zeshoekige structuur van Hex verstevigt het condoom, waardoor breuk minder snel opvalt. Dit betekent dat gebruikers zich misschien niet realiseren dat een condoom inderdaad is gebroken. Het is echter belangrijk op te merken dat in het geval van een "normaal" latexcondoom dat breekt, veel mensen het pas merken nadat de ejaculatie heeft plaatsgevonden en de seksuele handeling hoe dan ook is voltooid. Daarna volgen velen nog steeds geen alternatieve vormen van anticonceptie, zoals de morning-afterpil, of laten ze zich testen op soa's/soa's. Het is dus mogelijk dat deze extra bescherming tegen Hex-condooms die "onbreekbaarder" zijn, ook nuttig kan zijn. Over het algemeen is het aan elke condoomgebruiker om te beslissen welk condoom het beste voor hem of haar is. Hex is misschien ideaal voor mensen die zich geen zorgen maken over soa's en condooms gebruiken als een vorm van anticonceptie, maar misschien niet het beste voor mensen die condooms gebruiken als hun enige vorm van anticonceptie, of mensen met een soa- of soa-positieve partner.

  Het is ook belangrijk om op te merken dat LELO Charlie Sheen, die is beschuldigd van huiselijk geweld, als eerste woordvoerder van dit product heeft gekozen. Ondanks de slechte geschiedenis van Sheen, is de marketingcampagne voor Hex logisch: Sheen is open geweest over zijn hiv-diagnose in een tijd waarin het soa-percentage in de VS stijgt, maar de samenleving lijkt hiv/aids te vergeten en condooms te dumpen in plaats van geboorte controlemethoden die niet beschermen tegen soa's en soa's. Hoe dan ook, Charlie Sheen staat zeker niet voor sekspositiviteit.

  Het gevoel

  Bij het gebruik van de Hex-condooms merkte we niets anders in sensatie - wat een goede zaak is. We voelde niets van de "ik voel de latex tegen me uitrekken tijdens het penetreren", wat me altijd nerveus maakt. De penetratie bleef soepel en terwijl het condoom aan mijn partner trok en plooide terwijl we ons bezighielden met snelle seks, kwam het condoom nooit los of moest het bij de basis naar beneden worden getrokken. Zelfs toen het tijd was om meer glijmiddel aan te brengen, hadden we nog steeds niet het gevoel dat het condoom zou gaan belasten door de toegenomen wrijving van een drogere vagina.

  Mijn partner was het met me eens en zei dat hij zich geen zorgen hoefde te maken dat het condoom zou vallen, terwijl het tegelijkertijd niet eens het gevoel had dat hij een condoom droeg - wat behoorlijk veel lof is.

  Het eindoordeel

  Deze condooms zijn duur, en hoewel we ze gratis kregen, Vergeleken met een Durex , waarvoor je bijna het zelfde bedrag betaald per stuk. Maar is een € geen gemoedsrust waard als je met een nieuwe partner bent om zwangerschap en soa's te voorkomen? Wij denken van wel. Hoewel deze condooms iest duurder zijn, is het kwaliteitsverschil merkbaar, dus we denken  dat ze het geld zeker waard zijn. 

  • Copyright © 2024 Condoom.nl