100% Durex, 100% betrouwbaar

Durex Nude Condooms, voor een huid-op-huid gevoel

  Bekend om het creëren van hoogwaardige producten die het welzijn en plezier van hun klanten verrijken, introduceert Durex een nieuwe doorbraak in hun assortiment met het betrouwbaar menu Durex Nude. Deze reeks is zorgvuldig ontworpen om een bijna onzichtbaar, huid-op-huid gevoel te bieden en bieden betrouwbare bescherming tegen zwangerschap.

  Durex Nude condooms hebben een ultradunne, nauwelijks waarneembare constructie, waardoor het huid-op-huid gevoel dat zo essentieel is voor intieme connectie, wordt verbeterd. Dit gevoel van nauw contact verhoogt niet alleen de sensatie, maar kan ook bijdragen aan een diepere emotionele verbinding tussen partners.

  Deze lijn biedt diverse opties - van extra glijmiddel tot grotere maten - allemaal ontworpen om het echte gevoel te optimaliseren. Of je nu kiest voor de Durex Nude Extra Lube  voor soepele en comfortabele bewegingen, of voor de extra gevoelige variant voor een verhoogde sensatie, het huid-op-huid gevoel blijft behouden.

  Voor mensen met latexallergieën is er zelfs een latexvrije variant, gemaakt van polyisopreen, die hetzelfde huid-op-huid gevoel geeft als zijn latex tegenhangers. Deze Durex Nude lijn illustreert dat bescherming en plezier hand in hand kunnen gaan, en dat het huid-op-huid gevoel een cruciale rol speelt in intieme ervaringen.

  Met de Durex Nude-condooms wordt het echte gevoel versterkt, waardoor een veilige, comfortabele en ongeëvenaarde sensatie wordt geboden die de intimiteit tussen partners kan verbeteren.

  Assortiment Durex Nude condooms

  Een van hun meest innovatieve productlijnen is de Durex Nude reeks, die een verscheidenheid aan condooms biedt die speciaal zijn ontworpen voor meer natuurlijkheid en sensatie.

  Durex Nude Classic condooms

  durex condooms nude gebruik je over de stijve penis en bieden een goede bescherming tegenbescherming tegen zwangerschap hiv. durex condooms nude hebben een nominale breedte van 56mm en dankzij de ultrafijne textuur geven ze prettige seks

  De Nude Classic condooms van Durex zijn gemaakt om je zo dicht mogelijk bij een natuurlijke ervaring te brengen. Ze zijn bijna onzichtbaar en hebben een ultradunne constructie die je nauwelijks voelt. Bovendien zijn ze gemaakt van hoogwaardig latex  materiaal dat warmer wordt naarmate je lichaamstemperatuur stijgt, waardoor ze nog comfortabeler aanvoelen. Ook geschikt voor anale en orale seks.

  • Nominale breedte: 56mm
  • Ultra dunne rubber latex-condooms
  • Glijmiddel op siliconenbasis
  • Gemakkelijk aan te brengen, Vorm Pleasure Fit met reservoir voor meer comfort
  • Verkrijgbaar in 10 en 20 stuks verpakking

  Getest door koppels hier een nuttige review : "Ik was aangenaam verrast door de Durex Nude Classic. De condooms voelen extreem dun aan, bijna onzichtbaar, maar zijn ongelooflijk sterk. Het voelde zo natuurlijk aan, bijna alsof er niets was. Het gaf ons beiden een gevoel van intimiteit en dichtbijheid dat we niet eerder hadden ervaren met andere condooms."

  Durex Nude Extra Lube condooms:

  durex condooms nude met ultrafijne textuur maximale sensaties zijn ultradunne condooms. Durex condooms bieden goede bescherming tegen andere seksueel overdraagbare aandoeningen. Durex condooms zijn ook geschikt voor anaal gebruik, gebruik geen durex pay tingle op de stijve penis..

  De Durex Nude Extra Glijmiddel-condooms zijn net zo dun als de natuurlijke versie, maar ze zijn extra bevochtigd voor een gladder en aangenamer gevoel. Dit type condoom is perfect voor mensen die wat extra glijmiddel waarderen voor comfort en plezier.

  • Huid-op-huid gevoel
  • Ultra dunne rubber latex condooms
  • Extra glijmiddel op siliconenbasis
  • Nominale breedte: 56mm
  • Gemakkelijk aan te brengen, Vorm Pleasure Fit met reservoir voor meer comfort
  • Verkrijgbaar in 10 stuks verpakking
  • Lees gebruiksaanwijzing aan de binnenkant binnenkant van de verpakking

  Getest door koppels hier een nuttige review: "De Durex Nude Extra Glijmiddel-condooms zijn een gamechanger. Mijn partner en ik houden van het extra glijmiddel - het maakt alles soepeler en comfortabeler. Ondanks de extra bevochtiging, zijn de condooms nog steeds zeer dun en bieden ze een geweldig natuurlijk gevoel. Een absolute aanrader!"

  Durex Nude XL 60MM condooms

  durex condooms nude met ultrafijne textuur maximale sensaties voor over de stijve penis, Durex condooms van latex rubber met ultrafijne textuur. durex nude condooms ontworpen voor maximale sensatie

  Voor mannen die een groter formaat nodig hebben, biedt Durex de Nude Groot-condooms. Deze condooms bieden dezelfde dunne, bijna onzichtbare kwaliteit, maar in een grotere maat voor meer comfort. Bovendien zijn ze net zo sterk en betrouwbaar als de standaardmaat condooms.

  • Huid-op-huid gevoel
  • Extra grote en ultradunne rubber latex condooms
  • Glijmiddel op siliconenbasis
  • Nominale breedte: 60mm
  • Gemakkelijk aan te brengen, Voorgevormd Pleasure-FitTM met reservoir voor meer comfort
  • Verkrijgbaar in 10 stuks verpakking
  • Lees gebruiksaanwijzing aan de binnenkant binnenkant van de verpakking

  Getest door koppels hier een nuttige review : "Ik heb altijd problemen gehad met het vinden van condooms die comfortabel passen, maar de Durex Nude Groot-condooms zijn perfect. Ze zijn ruimer maar voelen niet minder natuurlijk aan. Het comfortniveau is ongelooflijk, en het verandert de spelregels in termen van wat ik verwacht van een condoom."

  Durex Nude Latexvrij condooms (voorheen Durex Real Feeling condooms)

  durex condooms bieden een betrouwbare bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen, durex condooms nude metultrafijne textuur geven maximale sensaties ,

  Dit zijn de perfecte condooms voor mensen met een latexallergie. Ze zijn gemaakt van een speciaal synthetisch materiaal (polyisopreen) dat zachter en comfortabeler is dan gewone latex, maar net zo sterk en effectief. Met Durex Nude Latexvrij-condooms, hoef je geen compromissen te sluiten op veiligheid of plezier, ondanks je allergie.

  • Latexvrij, gemaakt van synthetisch polyisopreen
  • Huid-op-huid gevoel
  • Siliconenolie voor een zachtere ervaring
  • Gemakkelijk aan te brengen, rechte vorm, reservoir, nominale breedte 56 mm
  • Verkrijgbaar in 10 en 20 stuks verpakking
  • Lees gebruiksaanwijzing aan de binnenkant binnenkant van de verpakking

  Getest door koppels hier een nuttige review : "Ik heb een latexallergie, en het vinden van een goed condoom was altijd een uitdaging. Maar de Durex Nude Latexvrij-condooms hebben dat veranderd. Ze zijn comfortabel, dun en voelen geweldig aan. Het is een enorme opluchting om een betrouwbaar product te hebben dat geen allergische reacties veroorzaakt."

  Conclusie:

  De Durex Nude lijn biedt een scala aan condooms die ontworpen zijn om een zo natuurlijk mogelijke ervaring te bieden, zonder in te boeten aan veiligheid. Of je nu extra glijmiddel, extra gevoeligheid, een groter formaat of een latexvrij product nodig hebt, er is een Durex Nude condoom dat bij jou past. Onthoud dat het kiezen van het juiste condoom niet alleen belangrijk is voor bescherming, maar ook kan bijdragen aan een meer bevredigende seksuele ervaring. Vergeet niet: geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap hiv aids.

  • Copyright © 2024 Condoom.nl