100% Durex, 100% betrouwbaar

    Explicit Blue is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in voedingssupplementen en genotsmiddelen. Met stimulerende producten verleng je niet alleen je seksleven, maar geniet je ook langer en intenser van elkaars seks.

    Je kunt Explicit Blue-pillen vergelijken met erectiepillen. Deze natuurlijke pillen kunnen erecties stimuleren en de seksuele prestaties van mannen verbeteren. Hierdoor kunnen mannen het langer volhouden en intenser seks hebben. Erectiemedicijnen zijn vooral handig als u moeite heeft om een erectie te krijgen of te behouden, en sneller dan uw partner. Met Explicit Blue erectiepillen kun je langer van elkaar genieten! Deze pillen zijn 100% natuurlijk. De ingrediënten van dit product zijn ginseng en maca. Ginseng-extract staat erom bekend dat het verlangen en verlangen opwekt, terwijl maca-extract energie levert. De ideale combinatie bij het vrijen!

    Hoe gebruik ik erectiepillen?

    U kunt Explicit Blue-pillen gemakkelijk gebruiken om langer in bed te blijven. Het enige wat u hoeft te doen is de pil met wat water in te nemen. Dit doe je een half uur voor de seks. Dan laat je de pil werken! Zorg ervoor dat u binnen 24 uur niet meer dan twee pillen inneemt. Bij Condomfabriek.nl vind je Explicit Blue erectiepillen in doosjes van 2, 4, 10 en 14 tabletten. Met Explicit Blue erectiepillen kun je langer en intenser van elkaar genieten!

    • Copyright © 2023 Condoom.nl