100% Durex, 100% betrouwbaar

FeelzToys

  De luxe seksspeeltjes van Feelztoys zijn innovatief, veilig en natuurlijk zeer opwindend. De seksspeeltjes, waaronder de vibrators, zijn zeer duurzaam en zorgen voor genot. Keer op keer.

  FeelzToys zijn sinds 1995 actief in de erotische branche en zijn een van de grootste online leveranciers van erotische producten in Nederland en België.

  Feelztoys gebruikt 100% hoogwaardige siliconen om verschillende seksspeeltjes te vervaardigen. Feelztoys verkoopt alleen hoogwaardige, innovatieve en milieuvriendelijke producten. Iedereen zou tevreden moeten zijn met producten van Feelztoys.

  Feelztoys producten zijn gemaakt van materialen die geen schadelijke stoffen bevatten, geen ftalaten bevatten en worden getest in het laboratorium, het grootste onafhankelijke laboratorium ter wereld.

  Feelztoys Cockring

  De vibrerende penisring Thor van Feelztoys zorgt voor een hardere en langere erectie, heeft sterke vibraties en kan voor zowel solo spel als voor koppels gebruikt worden

  Feelztoys Vibratos

  LEA de zijdezachte rabbit vibrator die zorgt voor heerlijke intense orgasmes. De G-spot en de clitoris worden tegelijk gestimuleerd door twee krachtige motoren die elk op hun eigen vibratiepatronen ingesteld kunnen worden. LEA komt aan al je wensen tegemoet, je kunt het instellen zoals je zelf het lekkerst vindt.

  Feelztoys Anaal toys 

  Wij je experimenteren met anale sekspeeltjes. Feelztoys heeft een groot assortiment 

  Feelztoys Remote controled

  Durft jij je over te geven aan je partner met de op afstandbestuurbare sekstoys van Feelztoys?

  • Copyright © 2024 Condoom.nl