100% Durex, 100% betrouwbaar

  Manix is een merk dat sinds 1995 tot de Australische groep Ansell behoort. Deze groep staat veel beter bekend als een van de wereldleiders in het leveren van handschoenen voor de medische wereld, voor chirurgen, verpleegsters, verloskundigen en meer in het algemeen latex producten.

  Manix is ook het op één na bekendste condoommerk in Frankrijk, net na Durex, zijn historische Franse concurrent. Liefhebbers van het merk zijn ermee opgegroeid en zijn vaak de beste vertegenwoordigers van de verschillende modellen.

  Na enkele klinkende successen zoals Infinity, Super of Endurance, onthult Manix begin 2010 zijn "Durex Killer", het merk Skyn: geen natuurrubberlatex meer, lang leve Polyisopreen (op dit moment ook wel Sensopreen genoemd) , nieuw materiaal, zonder allergene latexproteïne en zeer comfortabel.

  De toekomst van Manix? Misschien een fusie van de merken Manix en Skyn om alleen Skyn te hebben, je weet maar nooit ... of het antivirale supercondoom op basis van VivaGel (natuurlijk! Voor degenen die nostalgisch zijn naar reclame ...) wat in feite een gel is die het mogelijk maakt om te vechten tegen het hiv-virus en het herpesvirus type 2, dat Natrium Astodrimer bevat. Dit is al op de Australische markt, het is slechts een kwestie van maanden voordat het in Europa aankomt en dus bij je favoriete Manix-dealer.

  Blijf verbonden, je hebt het volledige Manix-assortiment tot je beschikking, en niet te vergeten de Skyn-condooms

  • Copyright © 2023 Condoom.nl