100% Durex, 100% betrouwbaar

Pleasurelab

  Pleasurelab maakt sextoys. Maar Pleasurelab is meer dan alleen een merk; het is een platform dat jonge ontwerpers de kans geeft hun dromen en ambities waar te maken.

  Ze zijn begonnen als webwinkel, speelgoedverkoper en dat heeft veel waardevolle kennis opgeleverd. Welke producten zijn er, welke producten worden door de consument hoog gewaardeerd, welke eigenschappen maken speelgoed boven de middelmatigheid uit?

  Ze ontdekten dat er een aantal principes en mechanismen zijn die keer op keer terugkeren, in verschillende interpretaties. Aan de andere kant is er veel innovatie op het gebied van sextoys; er komen bijna dagelijks innovatieve producten bij, maar soms slagen de meest briljante ideeën niet.

  Het resultaat is een product waar mensen een intieme relatie mee hebben, en dat echt een belangrijke bijdrage kan leveren aan een leuker, leuker en comfortabeler leven. En als alles goed gaat op manieren die mensen zich nog niet eerder hadden voorgesteld, via verrassende en baanbrekende innovaties.

  Pleasurelab werkt samen met de TU Delft, een van 's werelds meest gerenommeerde instellingen op het gebied van productdesign.


  • Copyright © 2024 Condoom.nl