100% Durex, 100% betrouwbaar

Safe Enjoy Together!

  Safe is een Nederlands merk met als doel koppels nog gelukkiger te maken met de intiemste momenten van hun liefdesleven. Daarom ontwerpt Safe condooms, glijmiddelen, massageproducten en toys geïnspireerd op het menselijk lichaam en afgestemd op de wensen van stellen die samen op ontdekkingstocht willen gaan. Daarom zijn de producten van Safe voor hem en haar, maar vooral heel leuk om samen te gebruiken. Het assortiment bestaat uit innovatieve en betaalbare luxeartikelen voor een betrouwbare prijs. Zo maakt Safe zich onmisbaar in de slaapkamer.

  Safe Condooms kopen

  Safe een merk waar we trots op mogen zijn. Het is namelijk van Nederlandse komaf. Na het jarenlang produceren van condooms is het merk Safe zich ook gaan specialiseren in het produceren van glijmiddelen, massage-gels/kaarsen en ook erotische speeltjes. Waardoor het assortiment heel wat weg heeft van dat van Durex. Het merk Safe staat voor: ‘samen (veilig) genieten’ hierdoor staat een hoge kwaliteit van de producten dan ook logisch hoog in het vaandel. Maar ook een betaalbare prijs en kwalitatief betrouwbare producten zijn punten waar continue aandacht aan wordt geschonken. Ook door bovenstaande punten heeft Condoom.nl het volledige assortiment online staan. Waaronder de Safe condooms die van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan alle strenge Europese eisen en verkrijgbaar zijn in verschillende varianten. Uiteraard het standaard condoom. Maar ook: Extra dun, ribbels en noppen, orgasme vertragend, extra large, Extra Safe en uniek zijn de condooms met Aloë Vera welke voorzien zijn van een verzorgend glijmiddel.

  Alle condooms van Safe zijn voorzien van een ideale pasvorm ook wel easy on genoemd. Waardoor het condoom makkelijker aangebracht kan worden en fijner aanvoelt tijdens de seks.

  Safe Glijmiddelen

  Safe glijmiddelen en massage gels zijn speciaal ontwikkeld om het genot tussen de lakens naar hogere sferen te trekken. Een klein beetje glijmiddel kan vaak al veel plezier opleveren voor beide partijen. De 4 glijmiddel van safe doen dat dan ook alle 4 op een andere manier. Glijmiddel op Siliconenbasis voor extra lang plezier, performance glijmiddel wat het orgasme vertraagd,  Safe Bubble Gum met natuur de heerlijk geur en smaak van bubble gum & Safe Aloë Vera het glijmiddel wat een verzorgend effect heeft. Naast glijmiddelen heeft Safe ook Massage gels. Wat natuurlijk garant staat voor een spetterend voorspel waarvan je heerlijk samen kunt genieten. De massage gels zijn verkrijgbaar in verschillende geuren passievrucht en jasmijnbloem de gels worden geleverd in een handige doseerpomp die verdacht veel lijkt op de zeep dispenseer uit de keuken. Voor een nog intensere massage heeft Safe 3 verschillende massage kaarsen op de markt gebracht. Welke er uitzien als onschuldige geur kaarsen. Maar zodra de olie gesmolten is kun je deze over elkaar uitschenken zodat je een sensuele zachte en  aangenaam warme massage kunt starten. De verschillende geuren uit het assortiment van safe zijn: Vanille, Bamboe waterlelie, en appletini (appel). De olie die niet gebruikt wordt tijdens het masseren stolt automatisch weer na een tijdje zodat deze de volgende keer opnieuw gebruikt kan worden.  

  Erotische speeltjes

  Erotische speeltjes zijn deze tijd ook al niet meer weg te denken uit de slaapkamer. De speeltjes van Safe zijn speciaal ontworpen zodat er samen van genoten kan worden om zo nog meer uit jullie liefdes leven te halen en spannende nieuwe avonturen te beleven. De ergonomische vormen van de speeltjes zijn gebaseerd op het menselijk lichaam waardoor ze nog beter aanvoelen en de plekjes raken waar ze voor bedoeld zijn. De 2 verschillende vibra ringen zorgen niet alleen voor hem maar ook voor meer plezier voor haar. De Safe Sensation zorgt bijvoorbeeld nog voor extra stimulatie van de clitoris terwijl jij met de Safe vibra ring zelf kunt kiezen tussen de verschillende vibratie standen. Naast vibrerende ring heeft safe ook nog 2 schitterende vibrators ontwikkeld. De Safe Perfect vibe is al uitermate spannend om alleen te gebruiken. Laat staan dat je deze minivibrator met zijn 2e gebruikt. De luxere variant en tevens grotere zusje van de perfect vibe is de Sensual g-spot vibrator. Deze vibrator gemaakt van hoogwaardig siliconen beschikt over 10 tril standen die door 2 verschillende motoren los van elkaar aangedreven worden.

  Toy cleaner

  Natuurlijk moet een speeltje wel eens gereinigd worden. Hiervoor heeft Safe zijn eigen Toy cleaner op de markt gebracht. Deze toy cleaner is voorzien van een heerlijk Lemon geur zodat jouw speeltje meteen weer fris en ruikt. 


  • Copyright © 2023 Condoom.nl