100% Durex, 100% betrouwbaar

Durex Orgasm Intense

  Durex Orgasm Intense

  Voordelige Durex Orgasm Intense condooms bestel je veilig en anoniem bij Condoom.nl! Binnen 24 uur thuisbezorgd. Condoom.nl is de officiële condoom webshop met meer dan 15 jaar ervaring.  Bestel nu dé nieuwste producten van Durex bij Condoom.nl.De nieuwe productlijn Durex Orgasm' Intense, bestaat uit de volgende producten: 

  Durex Orgasm Intense Condooms

  Eindelijk het condoom waarmee mannen fantastische orgasmes kunnen geven!! Durex Orgasm Intense Condooms zijn de nieuwste innovatie van Durex, speciaal ontworpen voor haar intieme deel. Deze condooms zijn ontworpen om haar sneller een orgasme te brengen. Durex condooms hebben een enorme naamsbekendheid, staan voor duurzaam, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Durex Orgasm'Intense Condoom maakt seks daadwerkelijk beter voor beide partners. 

  • Durex Orgasm' Intense Condoom is transparant
  • Bestaat uit natuurlijk rubber / latex
  • Het condoom is geribbeld en bevat nopjes
  • Inclusief Orgasme Intense Gel een stimulerende gel, verwerkt in het condoom

  Durex Orgasm Intense Gel

  Bestel 20 verpletterende orgasmes voor haar.. Durex Orgasm Intense Gel is een gel op waterbasis, die zorgt voor nog meer opwinding voor de clitoris stimuleert. Deze op water-gebaseerde gel is geen glijmiddel, het bevorderd de stimulatie.

  • Bevat multi-sensaties om de doorbloeding te vergroten en daarmee de gevoeldigheid
  • Geeft warme, verkoelende en tintelende sensaties
  • Enkele druppels geeft een sensationele ervaring!
  • 1 flesje bevat 10ml en is goed tot 20 fantastische orgasmes (per vrouw verschillend)
  • 8/10 vrouwen hebben een orgasme kunnen bereiken met eem sterkere intensiteit

  Durex Orgasm Intense Condooms & Gel  

  Durex Orgasm' Intense condooms en gel bestel je makkelijk en snel bij Condoom.nl  Als we kijken naar de cijfers, slechts 1 op de 3 vrouwen bereikt een orgasme! Durex Orgasm Intense ziet een kans om deze onvervulde behoefte aan te pakken. Vrouwen hebben minder vaak een orgasme, en een mindere intensiteit van het orgasme dan mannen. Mannen hebben 'altijd / bijna altijd' een orgasme. Uit onderzoek is gebleken dat mannen 68% kans -en vrouwen 36% kans om een orgasme te kijgen. Op de vraag "Ben je tevreden met de intensiteit" zijn de mannen 57% tevreden / enigzins tevreden en de vrouwen 49% tevreden / enigzins tevreden.  Door het seksueel genot en intimiteit te verbeteren, draagt Durex bij aan de emotionele behoeften voor de vrouw. Durex Intense helpt mannen hun partners beter te behagen, dit is - geloof het of niet - belangrijker dan hun eigen plezier!  Voor HAAR - Stimulerende ribbels en stippen, met Orgasme Intense Gel voor verwarmende, verkoelende en tintelende sensaties wat de gevoeligheid en intensiteit van het orgasme verhoogd. Voor HEM - Stimulerende ribbels en stippen. Daarnaast - zeer belangrijk voor mannen - hij ziet haar opgewonden.SAMEN - De eerste condoom die de seksuele ervaring daadwerkelijk verbetert voor beide partners, wat een grotere voldoening geeft. Het grootste voordeel hiervan is dat alle mannen vanaf nu fantastische orgasmes aan de vrouwen kunnen geven met de Durex Orgasm'Intense Condooms. Tip: Meer spannende en opwindende nachten beleven? Bekijk dan onze succesvolle Durex Play Toys en Durex Play glijmiddelen

  • Copyright © 2024 Condoom.nl