100% Durex, 100% betrouwbaar

Glyde Vegan condooms en beflapjes

  Glyde Premium veganistische condooms

  Glyde Premium Vegan condooms zijn een veganistische condooms met een neutrale smaak, gladheid en bewaareigenschappen. De reden waarom Glyde is gecertificeerd door de Vegetarische Vereniging is dat Glyde condooms geen chemicaliën, dierlijke ingrediënten, perschemicaliën, parabenen, gluten, talkpoeder of zaaddodend middel bevatten. Glyde vegan condooms worden geproduceerd volgens een gepatenteerde natuurlijke planten formule, waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijk rubber latex en distel-extract. De meeste andere merken condooms gebruiken caseïne, een dierlijk eiwit dat in melk wordt aangetroffen. Het wordt niet gebruikt in veganistische condooms van Glyde, maar is vervangen door distel-extract.

  Zijn er alternatieven voor caseïne?

  De fabrikant uit Maleisië gebruikt een bepaald distelextract dat precies hetzelfde doet als caseïne - zodat ze een 100% plantaardige basis kunnen garanderen voor het productieproces. Het is echter duidelijk dat dergelijke nieuwe ontwikkelingen en veranderingen het product wat duurder maken dan standaard rubbers, maar het is de enige manier om het product 100% veganistisch te houden.

  Daarom zijn GLYDE-condooms lange tijd de enige condooms geweest van al die merken die concurreren op de overvolle Europese condoommarkt die het Vegan Flower-teken hadden weten te bemachtigen. GLYDE-condooms en -beflapjes zijn sinds 2006 geregistreerd bij de Vegan Society (Reg.No. #019955).

  Condoomproductie op natuurlijke wijze

  De missie om een premium condoom te maken begon met het elimineren van dierlijke producten (caseïne) en het kiezen voor een schonere, op planten gebaseerde formule van niet-GGO-natuurrubberlatex en distelextract. Onze gepatenteerde technologie elimineert de onaangename latexgeur die gebruikelijk is bij conventionele condooms, terwijl het een dunne huls produceert met uitzonderlijke warmteoverdracht voor een meer natuurlijke ervaring waar je allebei van zult genieten... keer op keer. Glyde Premium veganistische condooms gebruiken een hoogwaardige, niet-giftige formule met een minimale coating met behulp van Glydes gepatenteerde siliconen glijmiddel. Glyde gebruikt geen standaard siliconene glijmiddelen die op traditionele merken worden gebruikt. Het glijmiddel wordt geproduceerd in Duitsland onder toezicht van het European Silicone Center. Het voordeel van organosilicium is dat het een synthetische verbinding is. Het wordt niet opgenomen door de huid of slijmvliezen, dus het is volkomen veilig voor mensen. Glyde  gebruikt een kleine hoeveelheid glijmiddel op het condoom genoeg om het condoom soepel uit de mal te verwijderen. Het verschil met andere condooms is duidelijk: als je het Glyde-condoom uit de verpakking haalt, druipt het glijmiddel niet uit het condoom.

  Zitten er nog andere chemicaliën in GLYDE-condooms?

  Nee, die zijn er niet. Het glijmiddel op de GLYDE Condooms is gemaakt van 100% siliconenolie. Het is vrij van parabenen en glycerine. De condooms bevatten geen farmaceutisch werkzame stoffen (zaaddodende middelen, benzocaïne of thermoactieve stoffen). GLYDE Condooms bevatten geen andere chemicaliën.

  Waar zijn de kleuren van GLYDE-condooms van gemaakt?

  Alle kleuren die voor GLYDE-condooms worden gebruikt, zijn gemaakt van natuurlijk plantaardig of bloemenextract, met als basis rode kool. De gele kleur die voor GLYDE Ultra Vanilla wordt gebruikt, is gemaakt van caroteenextract. Dit is de kleurstof die in wortelen voorkomt. Glyde maakt geen gebruik van chemicaliën om de kleuren te produceren.

  • Copyright © 2024 Condoom.nl