100% Durex, 100% betrouwbaar

  Sensualiteit is hoe goed je bent afgestemd op je zintuigen - zicht, geluid, geur, smaak en aanraking. Het opent een krachtige doorgang om rauwe emoties te ervaren. Door toegang te krijgen tot onze sensuele natuur, voelen we ons dieper verbonden met anderen en met onszelf.

  Hoewel sensualiteit en seksualiteit door elkaar kunnen worden gebruikt, zijn de twee heel verschillend. Sensuele ervaringen hoeven niet per se tot seksuele ervaringen te leiden. In harmonie zijn met je sensualiteit kan je seksuele ontmoetingen echter versterken.

  Het gebruik van glijmiddelen in de slaapkamer kan een aantal zeer opwindende manieren bieden om je sensuele kant te verkennen. Niet alleen kan glijmiddel bepaalde dingen mogelijk maken (bijv. anaal), het kan ook een enorm scala aan sensaties bieden die seksueel spel naar een hoger niveau kunnen tillen. Ongeveer 70% van de mensen heeft al geprobeerd glijmiddel in hun liefdesleven op te nemen. Maar voordat u een van hen wordt, is het belangrijk om een basiskennis te hebben van hoe het werkt, wanneer het van pas kan komen en wat verschillende formules kunnen doen.

  Om te beginnen - glijmiddel is niet alleen een natuurlijke vervanging van smering - maar eerder een vat voor eindeloze verkenning. Mannen produceren natuurlijk geen smering, en hoewel de meeste vrouwen daartoe in staat zijn, is dit niet altijd het geval. Naast het comfortabeler maken van anale seks en het verlengen van de levensduur van marathonsessies, kan glijmiddel op verschillende manieren worden gebruikt... een echte sensualiteitsversterker.

  Hier zijn de meest elementaire soorten glijmiddel en geweldige manieren om ze te gebruiken.

  Glijmiddelen op waterbasis

  Glijmiddel op waterbasis is het meest voorkomende type glijmiddel. Het kan voor vrijwel al je seksuele behoeften worden gebruikt: penetratie, masturbatie en met speelgoed. Glijmiddelen op waterbasis zijn ook ideaal voor de gevoelige huid en vaginale irritatie en het is de beste optie om te gebruiken met condooms.

  Pro tip* het feit dat het op waterbasis is, maakt het het gemakkelijkst om lakens en kleding te verwijderen.

  SKYN Excite is meer dan een glijmiddel op waterbasis - het is een orgastische gel voor haar. Het is speciaal ontworpen en getest door vrouwen om de vrouwelijke seksuele ervaring te maximaliseren. "Het gebruik van SKYN Excite met mijn vriendin was zo intens ... op een goede manier! Je hoeft het alleen maar zachtjes op je clitoris te masseren... het duurt een minuut om in te werken en dan WOW... het is ongelooflijk', zegt Mila, 25

  Op siliconenbasis

  Glijmiddel op siliconenbasis is glad, gaat lang mee en is het beste voor langere sessies. "Op gay-speelfeestjes zijn er echt niet zuinig op", zegt James, 22 ... "er is glijmiddel, er zijn condooms, er zijn doekjes, maar over het algemeen zijn er alleen lichamen. Wat je ziet is wat je krijgt. SKYN All Night Long is het enige glijmiddel dat ik meeneem.”

  De ingrediënten in glijmiddel op siliconenbasis hoeven minder te worden aangebracht en minder opnieuw te worden aangebracht. Het is ook nummer 1 voor doucheseks en masturberen onder de douche, omdat de siliconen bestand zijn tegen water.

  Onthoud dat glijmiddel op siliconenbasis niet mag worden gebruikt op siliconen seksspeeltjes, omdat het rubber na verloop van tijd kan afbreken. Er zijn echter veel speeltjes die van andere materialen zijn gemaakt, zoals hard plastic, glas en staal, dus daar is dit glijmiddel nog steeds prima voor!

  Op olie gebaseerd

  Glijmiddel op oliebasis zorgt voor een glad gevoel dat langer blijft zitten dan glijmiddel op waterbasis. Glijmiddelen op oliebasis zijn ideaal voor masturbatie, penetrerende onbeschermde seks en waterspelletjes. “Het mooiste is als mijn vriend me eerst een luxe massage geeft en uiteindelijk verandert het in iets meer. We gebruiken ons favoriete glijmiddel op oliebasis als massageolie en wat er dan nog over is voor persoonlijk glijmiddel… het is superhandig”, zegt Camilla, 29.

  Glijmiddelen op oliebasis (of andere producten op oliebasis, zoals kokosolie) mogen niet worden gebruikt met latexcondoomsDe olie lost de latex van het condoom op en kan ervoor zorgen dat ze breken..

  • Copyright © 2024 Condoom.nl