Condoom.nl

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

Condooms


Merken condoom


Soort condoom


Omtrek


Kwantiteit


Dikte


Textuur


Smaak condoom

Soort condoom: Vegan
herstel alle filters
Filteren
Sorteer op:

23 artikelen

  Condooms Kopen? Online Condooms Bestellen

  Condooms koop je makkelijk en snel in onze online condoomwinkel, ruim assortiment condooms en glijmiddelen. Bij Condoom.nl vind je een divers groot assortiment verschillende soorten condooms. Verschillende soorten condooms zoals:

  Alle condooms worden verstuurd in originele verpakking. Bij Condoom.nl zijn alle condooms veilig en betrouwbaar. In onze webshop vind u alleen de kwaliteit condooms, Condoom.nl verkoopt betrouwbare condoom merken zoals Durex Condooms, Wingman Condooms, My.Size Condooms en Pasante Condooms. Alle condooms worden getest in de condoomfabriek. Bestel makkelijk en snel bij Condoom.nl. Profiteer van onze lage prijzen op alle condooms! Verzending is GRATIS en voor 24.00u besteld = Morgen in Huis!

  Ruim Assortiment Condooms

  Condooms anoniem bestellen en discreet verzonden dit is nog nooit zo makkelijk geweest! Condoom.nl biedt naast de standaard verpakkingen ook grootverpakkingen en allerlei verschillende soorten glijmiddel en erotische producten. Maar ook allerlei fun items, massageproducten en erotisch speelgoed kun je hier online bestellen. Kijk eens rond als je condooms wilt kopen, probeer eens iets nieuws.

  Onze top-10 Durex condooms

  1. Durex Orgasm Intense condooms
  2. Durex Invisible extra glijmiddel condooms
  3. Durex Invisible extra dun condooms
  4. Durex XL Power condooms
  5. Durex Thin Feel
  6. Durex Pleasure Me condooms
  7. Durex Performa condooms
  8. Durex Classic Natural condooms
  9. Durex Feeling Sensual condooms
  10. Durex Love condooms

  Durex

  Het Engelse merk levert al meer dan 80 jaar producten aan de consument die de seks nog leuker, veiliger en spannender maakt. Het merk staat voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitmuntendheid. Durex oorspronkelijk begonnen in Londen, maar werd al snel verkocht over de hele wereld. Het is dan ook niet verrassend dat het marktaandeel van Durex een percentage heeft weten te bereiken van 26% wereldwijd en op Nederlandse bodem zelfs 80%.

  Durex gebruikt de beste grondstoffen tijdens de productie. De condooms worden bijvoorbeeld gemaakt van het allerbeste rubber latex. Hiermee worden de minimale eisen aan condooms altijd overtreft. Ook worden de condooms op verschillende wijze getest voordat deze de markt bereiken. De testen worden elektronisch, met water en met lucht gedaan. Mochten bepaalde condooms niet geheel of helemaal niet door de test komen, dan kiest Durex ervoor om de gehele partij te vernietigen. De condooms van Durex moeten 40 liter lucht kunnen opvangen. Dit is veel hoger dan de minimale eisen, it is voor condooms namelijk 18 liter lucht.

  Na 80 jaar heb je als bedrijf een hoop ervaring op het gebied van produceren en testen van de producten. Durex kwam door al deze ervaring als eerste op de markt met producten zoals: condooms met glijmiddel, smaak en/of kleur. Ook aan de vorm en pasvorm van het condoom werd gesleuteld en verbeterd. Hierdoor ontstonden er condooms met ribbels, noppen en een anatomische pasvorm. Latexvrije condooms voor mensen met een latexallergie zijn dan ook door Durex als eerste op de markt gebracht. Je kan zo stellen dat Durex een enorme marktleider is en daarmee vooroploopt met de nieuwste technieken en technologieën.

  Condooms in Nederland en ook Europa moeten zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk staat voor de strenge controle tijdens de productie op onder andere kwaliteit van de producten en opslag na productie. Fabrikanten dienen de producten te registreren onder bepaalde batchnummers wanneer deze worden uitgeleverd naar de klanten. Op deze manier kunnen de producten snel gelokaliseerd worden wanneer er toch iets mis is en de producten moeten worden teruggeroepen. Ook de condooms van Durex zijn voorzien van batchnummers en een CE-keurmerk.

  Welke maten Durex condooms heb je?

  De condooms van Durex zijn verkrijgbaar in de maten 52, 56 en 57. Dit zijn maten op basis van de nominale breedte van het condoom. Niet elke penis heeft dezelfde grote of lengte, daarom zijn er ook verschillende maten condooms en is het belangrijk de juiste maat te dragen tijdens de daad. Een condoom wat te klein is kan namelijk de penis afknellen en een te groot condoom kan afglijden waardoor beide partners niet veilig zijn.

  Vegan condooms

  Wist je dat een condooms vaak dierlijke stoffen bevatten? Dat betekend dat heel veel condooms niet vegan zijn. Vandaag de dag bestaan er voortaan wel veganistische condooms. Veganistische condooms bevatten geen dierlijke producten en worden gemaakt met andere grondstoffen. Condoom.nl heeft verschillende veganistische condooms in het assortiment en bij Condoom.nl worden alle pakketjes anoniem en discreet verzonden. 

  100% veganistische condooms 

  Wat een condoom veganistisch maakt is dat het latex geen melkeiwit bevat. Bij condooms wordt vaak caseïne toegevoegd, dat is een bijproduct van zuivel. Naast het feit dat het een dierlijk product is kun je er ook nog eens allergisch voor zijn. De condooms van het merk Glyde bevatten in plaats van caseïne het stofje distelextract. Het extract heeft dezelfde werking als het melkeiwit maar is 100% veganistisch. De veganistisch condooms zijn vaak iets duurder dan andere condooms vanwege de productie met andere grondstoffen. 

  Het merk Glyde 

  Glyde condooms zijn veganistische, dunne, sterke en betrouwbare condooms. Het merk Glyde is gecertificeerd door de Vegan Society omdat Glyde condooms zijn gemaakt zonder toegevoegde chemicaliën, dierlijke ingrediënten, petrochemie, parabenen, gluten, talk of zaaddodende middelen. De vegan condooms van Glyde worden geproduceerd volgens een natuurlijke plantaardige formule waarbij natuurlijk rubberlatex en distel extract wordt gebruikt. Glyde gebruikt geen gebruik van standaard siliconen glijmiddel zoals wordt toegepast op conventionele merken. Het glijmiddel wordt geproduceerd in Duitsland onder toezicht van het European Silicones Centre. Siliconen is een synthetische verbinding die niet geabsorbeerd wordt door de huid of slijmvliezen en is daarom veilig. Het verschil met andere condooms is merkbaar: Glyde condooms zijn niet verzadigd met glijmiddel dat van het condoom drupt als je het uit de verpakking haalt. Daarnaast zijn Glyde condooms vrij van het meestal gebruikte koemelkeiwit casseïne en dus ook geschikt voor mensen met koemelk allergie. 

  Soorten vegan condooms 

  Het merk Glyde heeft verschillende soorten condooms ontworpen. Naast standaard en extra grote condooms heeft het merk ook smaakcondooms ontworpen. Glyde heeft smaken zoals bosbes en aardbei. Alle condooms met een smaakje zijn op smaak gebracht met natuurlijke fruit- en plantenextracten.

  Vegan condooms van het merk MySize 

  Naast het merk Glyde maakt het Duitse merk MySize ook vegan condooms. Het Duitse condoommerk MySize maakt condooms met zeven verschillende maten. 

  Met MySize condooms heb je de perfecte maat condooms voor gevoel en veiligheid en daarnaast is het condoom ook nog eens vegan. Een MySize condoom dat past bij jouw omtrek is fijner en veiliger! MySize gelooft in comfortabelere en veiligere seks door condooms met een perfecte pasvorm. Weet jij niet welke MySize condoom geschikt is voor jou? Maak gebruik van onze penis meetlint om jouw MySize formaat te kiezen.

  Bestel je condooms bij Condoom.nl 

  Naast de vegan condooms van de merken Glyde en MySize bestel jij bij Condoom.nl een ruim aanbod voordelig en anoniem. Naast condooms kan je bij Condoom.nl ook terecht voor glijmiddelen en verschillende sextoys! 

  Hoe meet je welke maat condoom je hebt?

  Je bepaalt de maat van het condoom aan de hand van de omtrek van de penis. Deze meet je op wanneer je een erectie hebt, de penis is dan stijf. Je kan een flexibel meetlint gebruiken om de omtrek te meten in centimeters of een penismeter. Vervolgens kan je met die centimeters de maat bepalen met behulp van verschillende tabellen. Hieronder wordt een tabel weergegeven om de maat te bepalen voor Durex condooms. De lengte van de penis is minder belangrijk omdat het condoom meestal lang genoeg is voor elke penis.

   Omtrek in cm Condoom maat
  < 10 cm47 mm
  10 - 11 cm49 mm
  11 - 11,5 cm53 mm
  11,5 - 12 cm57 mm
  12 - 13 cm60 mm
  13 - 14 cm64 mm
  > 14 cm69 mm

  Wat is de nominale breedte bij condooms?

  De nominale breedte van een condooms is de breedte van een condooms wanneer deze op een plat oppervlak ligt. Deze maat wordt gebruikt op verpakkingen en tijdens het bepalen van de juiste maat.

  Wat als een condoom te klein is?

  Wanneer een condoom te klein is kan deze de penis afknellen. Dit is gevaarlijk omdat het bloed niet goed weg en naar de penis kan stromen. Een ander gevolg van een te klein condoom kan zijn dat het condoom scheurt tijdens, na of voor de seks. Een te klein condoom kan je moeilijk aanbrengen omdat het rubber niet goed mee rolt over de penis, je riskeert zo ook het terug rollen van het condoom.

  Sommige mensen kiezen expres voor een condoom, omdat deze de erectie harder maakt. Hierdoor kan het zijn dat je langer door kan en het hoogte punt op deze manier wordt uitgesteld. Let er wel goed op dat het condoom niet te strak zit, en dat deze niet te lang om de penis zit.

  Wat als een condoom te groot is?

  Wanneer een condoom te groot is kan deze afglijden tijdens de seks. Hierdoor zijn beide partners niet beschermt tegen eventuele soa’s of zwangerschap.

  Sommige mensen kiezen expres een condoom wat iets ruimer om de penis zit voor de extra spelling. Het is mogelijk sneller opgewonden te raken wanneer het condoom niet helemaal straks zit, dit stimuleert dan het hoogte punt. Let wel op dat het condoom niet te los zit in verband met afglijden.

  Hoelang zijn condooms houdbaar?

  Condooms zijn na productie 5 jaar lang houdbaar, mits deze op de juiste manier zijn bewaard en opgeslagen. Op elke verpakking van Durex staat de houdbaarheidsdatum vermeld, dit wordt vaak weergegeven met behulp van een zandloper.

  Condooms gebruiken na vervaldatum

  Producten zijn niet aangeraden te gebruiken na houdbaarheidsdatum dit geld ook voor condooms. Condooms zij n gemaakt van natuurlijke producten. Deze producten vergaan na bepaalde tijd. Dit betekent dat het condoom kan vergaan/ verslechteren na een bepaalde tijd en kan dan niet de juiste veiligheid bieden. Condooms zijn na productie erg elastisch door de latex, na bepaalde tijd gaat de latex verslechteren en is het condoom niet meer zo elastisch als eerst. Het condoom kan dan sneller scheuren waardoor sperma vrij kan komen.

  Hoe bewaar je condooms?

  Condooms kan je het beste bewaren op een droge en koele plek. Plekken zoals nachtkastjes zijn prima om condooms te bewaren. Het condoom kan beschadigen wanneer het in contact komt met veel wrijving, zelfs in de verpakking kan het condoom gaan scheuren. Daarom is je broekzak geen juiste plek om een condoom te bewaren.

  Condooms worden vaak ook bewaard in auto’s, dit is geen slim plan omdat een auto’s vaak wisselt van temperatuur. Neem bijvoorbeeld de zomer, het kan wel 50 graden worden in je auto. Een hoge temperatuur versnelt het afbreekproces van de natuurlijke producten zoals latex in het condoom. Dit kan zelfs oplopen tot 30% sneller wanneer het condoom in een warme omgeving wordt bewaard.

  Tips voor het bewaren van condooms

  • Vermijd direct licht.
  • Vermijd wrijving, bewaar je condoom niet in je portemonnee.
  • Vermijd scherpe voorwerpen bij uw condooms, sleutels bijvoorbeeld.
  • Wees voorzichtig met condoomautomaten in de buitenlucht. Deze kunnen door de zon behoorlijk warm worden.
  • Op sommige verpakkingen staat zowel een fabricagedatum als een houdbaarheidsdatum. Zorg ervoor dat je deze niet door elkaar haalt.
  • Als het condoom er al beschadigd uitziet, raar plakkerig aanvoelt, of als je het om andere redenen niet vertrouwt, gooi het dan weg en pak een nieuwe.

  Wat zijn latexvrije condooms?

  Latexvrije condooms zijn condooms gemaakt van ander materiaal dan latex, deze condooms zijn vaak gemaakt van polyisopreen. Deze condooms kunnen net als vele andere ook gebruikt worden in combinatie met glijmiddel.

  Hoe herken je een latex allergie?

  Een latexallergie is te herkennen aan de jeuk, roodheid en mogelijke zwelling. De huid reageert overgevoelig op de latex en laat dit dan ook vaak zien met een van de genoemde symptomen. De symptomen zijn voorbeelden en hoeven niet bij ieder persoon hetzelfde te zijn. Wat wel belangrijk is om te weten is dat er 2 varianten zijn van de latexallergie, dit zijn type I en IV. Om het juiste condoom te kunnen vinden is het belangrijk dat je eerst bepaald welke vorm van de latexallergie voor jou van toepassing is. Een huisarts of dermatoloog kan je daarbij helpen.

  Mensen die vastgesteld type I hebben van de latexallergie kunnen geen producten gebruiken gemaakt van latex. De producten moeten gemaakt zijn van polyurethaan of polyisopreen. Mensen met type IV mogen niet alleen geen producten gebruiken gemaakt van latex, maar de producten mogen ook geen chemicaliën bevatten die eventuele allergie kunnen verhogen.

  Wat zijn stimulerende condooms? 

  Stimulerende condooms die zorgen voor extra stimulans. Dit kan zijn met behulp van een bepaalde gel, noppen of ribbels. De condooms zorgen voor een sterkere erectie en meer gevoel tijdens de seks voor beide partners.

  Condooms, gebruik ze goed!

  • Neem een condoom pas vlak voor gebruik uit de folie.
  • Open de strip, door deze in het midden te scheuren en beide helften van de strip naar beneden te bewegen. Het condoom kan dan eenvoudig uit de strip genomen worden. Gebruik nooit een schaar of mes bij het openen van de strip!
  • Het condoom nooit van tevoren afrollen of opblazen.
  • Het aanbrengen van het condoom gaat het makkelijkst, als de voorhuid van de stijve penis naar achteren is geschoven.
  • Neem de top van condoom tussen duim en wijsvinger, zodat de lucht eruit gaat.
  • Plaats het condoom op de top van de penis en rol met de andere hand het condoom zover mogelijk af over de stijve penis. Pas op voor beschadiging van het condoom door scherpe nagels of ruwe handen!
  • Als het condoom zich niet eenvoudig laat afrollen, heb je het verkeerd om aangebracht. Neem in dat geval meteen een nieuw condoom.Voorkom afglijden bij het terugtrekken, door het condoom bij de rand vast te houden.

  Let verder op de volgende regels:

  • Sommige vaginale medicijnen kunnen het rubber van een condoom aantasten. Gebruik je een dergelijk medicijn (bijvoorbeeld ter behandeling van vloed of een geslachtsziekte), vraag dan eerst advies aan jouw arts of apotheker.
  • Neem geen enkel risico, als er toch iets is misgegaan bij het openmaken of omdoen van een condoom. Neem in dat geval meteen een nieuw condoom.
  • Gebruik het condoom maar één keer.
  • Gebruik nooit glijmiddelen op oliebasis (zoals vaseline, zonnebrandolie e.d.). Deze middelen tasten het condoom aan en verminderen de sterkte vrijwel onmiddellijk. Veilige glijmiddelen zijn onder meer KY, Durex Play, Safe  en Sensilube.
  • Werp een gebruikt condoom nooit in het toilet.
  • Bewaar condooms op een koele, donkere plaats. Vermijd direct contact met zonlicht.


  • Copyright © 2021 Condoom.nl